Bitcoin: Ανακάμπτει; Eπισκόπηση μέσω Τεχνικής Ανάλυσης

Ο trader με το ψευδώνυμο AlanSantana προχωρά σε μία λεπτομερή ανάλυση της πορείας του Bitcoin (BTC) μέσω της Τεχνικής μεθόδου.

Σήμερα βλέπουμε μια ισχυρή ανάκαμψη για το Bitcoin, αμέσως μετά το κλείσιμο του εβδομαδιαίου κεριού.

Μερικές απλές ερωτήσεις έρχονται στο μυαλό αμέσως, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτές.

  1. Τελείωσε η διόρθωση;
  2. Πώς μπορούμε να ξέρουμε αν αυτή η ανάκαμψη είναι αληθινή ή ψευδής;

Η τεχνική ανάλυση μπορεί να απαντήσει σε αυτά.

Το Bitcoin είχε πτωτικό (bearish) κλείσιμο στα ημερήσια και εβδομαδιαία χρονικά πλαίσια, ενώ σε 1 ημέρα θα έχουμε το μηνιαίο κλείσιμο. Μπορούμε να εξετάσουμε ξανά την bullish προοπτική εάν το Bitcoin σπάσει και κλείσει πάνω από το εύρος των τιμών αντίστασης μεταξύ των 59.500$ και 62.000$.

Οποιαδήποτε διαπραγμάτευση κάτω από αυτό το επίπεδο είναι απλώς μια βραχυπρόθεσμη απόσυρση και όχι αρκετά ισχυρή. Αλλά αν να δούμε τελικά τιμές πάνω από τα 62.000$, αυτό θα σηματοδοτούσε εύκολα τη δυνατότητα για πρόσθετη ανάπτυξη.

Ωστόσο, αυτή η ανάκαμψη φαίνεται αρκετά καλή, καθώς οι τιμές είναι προκλητικές για το EMA50. Η υπομονή είναι το κλειδί. Αυτή η αναπήδηση είναι καλή για τα Altcoins.

Όσο περισσότερο το Bitcoin παραμένει ισχυρό, τόσο καλύτερο είναι για την αγορά στο σύνολό της. Θα το δούμε ξανά μετά το μηνιαίο, ακολουθούμενο από το εβδομαδιαίο κλείσιμο.

 

Bitcoin: Ώρα να επιστρέψουμε εκεί που βρισκόμασταν;

Κοιτάζοντας το εβδομαδιαίο χρονοδιάγραμμα, ο trader με το ψευδώνυμο Investroy υποστηρίζει πως μπορούμε να αναγνωρίσουμε ότι το συναίσθημα της αγοράς είναι εξαιρετικά ανοδικό (bullish). Σύμφωνα με τον ίδιο, το διακριτικό θα συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις και όχι μόνο.


Επιπλέον, όπως φαίνεται από το διάγραμμα, το προηγούμενο εβδομαδιαίο κερί έχει απορρίψει τη ζώνη της προηγούμενης υποστήριξης που μετατράπηκε σε αντίσταση, κάτι που δείχνει ότι οι διορθωτικές κινήσεις έχουν τελειώσει και ήρθε η ώρα να συνεχίσει να ανεβαίνει.

Όταν πρόκειται για το γράφημα του χρονικού πλαισίου H8, το οποίο μπορούμε να βρούμε στη δεξιά πλευρά της οθόνης, μια τεράστια άνοδο έχει διεισδύσει μέσω του προηγούμενου Lower Low και τώρα βρίσκεται στο δρόμο για να δοκιμάσει ξανά τη σπασμένη δομή. Η ίδια δομή ευθυγραμμίζεται τέλεια με το επίπεδο 50% ανανέωσης Fibonacci, και ως εκ τούτου, θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στη συγκεκριμένη ζώνη για το άνοιγμα θέσεων αγοράς.

Ο αρχικός μας στόχος κατά τον trader, θα οριστεί στο ιστορικά υψηλό επίπεδο, που είναι η περιοχή των 69.000$. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα η τιμή να συνεχίσει να αυξάνεται και πέρα ​​από αυτό το σημείο.

Πηγή: tradingview.com

Αποποίηση ευθύνης: Το παρόν υλικό δεν περιέχει και δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως περιέχον επενδυτική συμβουλή, επενδυτικές συστάσεις, προσφορά ή προσέλκυση για συναλλαγές σε χρηματοοικονομικά μέσα. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ανάλυση συναλλαγών δεν αποτελεί αξιόπιστο δείκτη για τυχόν τρέχουσες ή μελλοντικές επιδόσεις, καθώς οι συνθήκες ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις, θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από ανεξάρτητους πιστοποιημένους χρηματοοικονομικούς συμβούλους για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους κινδύνους. ΠΡΟΣΟΧΗ στην μεταβλητότητα των τιμών των Κρυπτονομισμάτων και στις συναλλαγές CFD καθώς υπάρχουν κίνδυνοι για απώλειες των κεφαλαίων σας.

Share Tweet

Top Πάροχοι σε crypto trading

Binance Binance.com
Το κεφάλαιο σας βρίσκεται σε κίνδυνο προσοχή στην μεταβλητότητα των τιμών των κρυπτνομισμάτων
Kriptomat Αγοραπωλησίες crypto στην Kriptomat
Το κεφάλαιο σας βρίσκετε σε κίνδυνο. Προσοχή στην μεταβλητότητα των τιμών των κρυπτονομισμάτων
Ava Trade Συνδέσου και ξεκίνα τις συναλαγές!
*71% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD με αυτό τον πάροχο.
Plus500 Ξεκίνα με Plus500
82% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD