ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μετά την πρόοδο στην τεχνολογία του Blockchain έχουν εμφανιστεί χιλιάδες κρυπτονομίσματα μετά το Bitcoin. Στην σελίδα αυτή μπορείτε να δείτε μία λίστα με  τα TOP 100 κρυπτονομίσματα , την κεφαλαιοποίηση τους, την τιμή τους καθώς και την διακύμανση της μέσα στην  ημέρα. Χρησιμοποιείστε το παρακάτω εργαλείο κάνωντας click στο κάτω μέρος  για να δείτε ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ή πάνω σε κάθε νόμισμα για να δείτε αναλυτικά στοιχεία για αυτό. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για τις τιμές της αγοράς.

TOP 100 ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ LIVE


ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΕ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ

Πάγια θέση της ομάδας μας είναι η χρήση αδειοδοτημένων  και νόμιμων παρόχων ώστε να διασφαλίζεται η προστασία του χρήστη . Προς διευκόλυνση των νέων trader παρακάτω καταγράφουμε τα CFD κρυπτονομισμάτων που είναι διαθέσιμα σε αδειοδοτημένους παρόχους και τα παραθέτουμε σε έναν συνοπτικό πίνακα.

PLUS500

Kriptomat

Bitcoin
(BTC)

Ethereum

Ripple(ΧRP)

BITCOIN CASH (BCH)

Litecoin
(LTC)

Cardano
(ADA)

Binance Coin(BNB)

TEZOS(XTZ)

EOS

Stellar (XLM)

MONERO(XMR)

TRON

(TRX)

IOTA

NEO

DASH

ZCASH
(ZEC)

ETHETREUM CLASIC (ETC)

BITCIN GOLD (BTG)

Δείκτης Κρύπτο

Είναι λοιπόν εμφανές ότι σήμερα υπάρχουν αξιόπιστες εταιρείες οι οποίες ελέγχονται από πολύ αυστηρά Ευρωπαικά πλαίσια αδειοδότησης και παρέχουν αρκετές επιλογές σε κρυπτονομίσματα για έναν αρχάριο trader. Δίνεται λοιπόν με αυτόν τον τρόπο η δυνατότητα σε έναν καινούριο χρήστη να εκμεταλλευτεί τις διακυμάνσεις των τιμών των κρυπτονομισμάτων και με εγγραφή σε μία νόμιμη και αδειοδοτημένη εταιρία είναι έτοιμος να ξεκινήσει την ενασχόληση του με τις αγοραπωλησίες κρυπτονομισμάτων. Με αυτό τον τρόπο σας δίνεται η δυνατότητα να εισέλθετε στην αγορά του bitcoin και των κρυπτονομισμάτων χωρίς να είστε εκτεθειμένοι σε απατεώνες.

 

Αποποίηση ευθύνης: Το παρόν υλικό δεν περιέχει και δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως περιέχον επενδυτική συμβουλή, επενδυτικές συστάσεις, προσφορά ή προσέλκυση για συναλλαγές σε χρηματοοικονομικά μέσα. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ανάλυση συναλλαγών δεν αποτελεί αξιόπιστο δείκτη για τυχόν τρέχουσες ή μελλοντικές επιδόσεις, καθώς οι συνθήκες ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις, θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από ανεξάρτητους πιστοποιημένους χρηματοοικονομικούς συμβούλους για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους κινδύνους. ΠΡΟΣΟΧΗ στην μεταβλητότητα των τιμών των Κρυπτονομισμάτων και στις συναλλαγές CFD καθώς υπάρχουν κίνδυνοι για απώλειες των κεφαλαίων σας.

Share Tweet