Walmart

Είσοδος της Walmart στα crypto και το Metaverse!

Ο γίγαντας του λιανικού εμπορίου Walmart  σκοπεύει να εισέλθει στα κρυπτονομίσματα καθώς υπέβαλε συνολικά επτά καταθέσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, σηματοδοτώντας σχέδια για τη δημιουργία του δικού του ψηφιακού νομίσματος και συλλογής NFT.

Τί συνέβη με τα διπλώματα ευριτεχνίας;

Φαίνεται ότι ο γίγαντας  των super market Walmart ετοιμάζεται να εισέλθει στο Metaverse, με τις καταθέσεις ευρεσιτεχνιών που δείχνουν ότι σχεδιάζει να δημιουργήσει τη δική του συλλογή διακριτικών τύπου NFT καθώς και το δικό της κρυπτονόμισμα.

Η πολυεθνική κατέθεσε πολλά νέα εμπορικά σήματα στο Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών στις 30 Δεκεμβρίου, ωστόσο, παρέμειναν απαρατήρητα έως ότου μια έκθεση από το CNBC έριξε περισσότερο φως στις φιλοδοξίες της Walmart. Η Walmart υπέβαλε συνολικά επτά αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας εκείνη την εποχή, συμπεριλαμβανομένων τριών στο υπάρχον τμήμα διαφήμισης “Walmart Connect”.

Οι εφαρμογές περιελάμβαναν σχέδια για τη δημιουργία και την πώληση «εικονικών αγαθών», συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρονικών ειδών, παιχνιδιών, συσκευών, ενδυμάτων και διακόσμησης σπιτιού. Γίνεται επίσης αναφορά σε «ψηφιακό νόμισμα» και «ψηφιακό διακριτικό» και ευκαιρίες αγοράς και πώλησης NFT.Εν τω μεταξύ, μια ξεχωριστή εφαρμογή προτείνει σχέδια για την επωνυμία και το λογότυπο Walmart σε εικονική πραγματικότητα (VR) και επαυξημένη πραγματικότητα (AR), με τη δυνατότητα εισαγωγής «υπηρεσιών εκπαίδευσης φυσικής κατάστασης» σε VR και AR.

 

Ένα Ιστορικό της Walmart στο Metaverse

Αυτό έρχεται ως το τελευταίο σε μια σειρά πρόσφατων γεγονότων που δείχνουν το ενδιαφέρον της εταιρίας για το metaverse. Τον Αύγουστο, ο κολοσσός του λιανικού εμπορίου προκήρυξε μια θέση εργασίας για μια «πρωτοπορία ψηφιακών νομισμάτων και προϊόντων κρυπτογράφησης» για να προωθήσει τη στρατηγική ψηφιακών νομισμάτων. Η λίστα θέσεων εργασίας έχει αφαιρεθεί από τότε, αλλά δεν είναι σαφές εάν ο ρόλος καλύφθηκε. Τον Οκτώβριο, η Walmart συνεργάστηκε επίσης με την εταιρεία ATM κρυπτονομισμάτων Coinstar και το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Coinme για την εγκατάσταση 200 ΑΤΜ Bitcoin στα καταστήματά της σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Επιπλέον, η Walmart χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain για τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, τις αγορές πελατών και τις έξυπνες συσκευές από το 2018. Σύμφωνα με αναλυτές της Morgan Stanley, το metaverse θα μπορούσε να παρουσιάσει μια ευκαιρία 8 τρισεκατομμυρίων δολαρίων για τους λιανοπωλητές. Κατά το τρίτο τρίμηνο του 2021, οι πωλήσεις της Walmart έφτασαν τα 11,1 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Digital Commerce 360 και είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός εργοδότης στις ΗΠΑ, με κεφαλαιοποίηση αγοράς άνω των 406 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Λειτουργεί αλυσίδα σούπερ μάρκετ, εκπτωτικά πολυκαταστήματα και παντοπωλεία.

πηγή: cointelegraph.com

Αποποίηση ευθύνης: Το παρόν υλικό δεν περιέχει και δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως περιέχον επενδυτική συμβουλή, επενδυτικές συστάσεις, προσφορά ή προσέλκυση για συναλλαγές σε χρηματοοικονομικά μέσα. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ανάλυση συναλλαγών δεν αποτελεί αξιόπιστο δείκτη για τυχόν τρέχουσες ή μελλοντικές επιδόσεις, καθώς οι συνθήκες ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις, θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από ανεξάρτητους πιστοποιημένους χρηματοοικονομικούς συμβούλους για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους κινδύνους. ΠΡΟΣΟΧΗ στην μεταβλητότητα των τιμών των Κρυπτονομισμάτων και στις συναλλαγές CFD καθώς υπάρχουν κίνδυνοι για απώλειες των κεφαλαίων σας.

Share Tweet

Top Πάροχοι σε crypto trading

Kriptomat Αγοραπωλησίες crypto στην Kriptomat
Το κεφάλαιο σας βρίσκετε σε κίνδυνο. Προσοχή στην μεταβλητότητα των τιμών των κρυπτονομισμάτων
Capital Capital.com
Το 76.72% των λογαριασμών των μικροεπενδυτών χάνει χρήματα κατά τη διαπραγμάτευση των CFDs με αυτόν τον πάροχο. Θα πρέπει να εξετάσετε αν όντως καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν τα CFDs και αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να αναλάβετε τον υψηλό κίνδυνο να χάσετε τα χρήματά σας.
Ava Trade Συνδέσου και ξεκίνα τις συναλαγές!
*71% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD με αυτό τον πάροχο.
Plus500 Ξεκίνα με Plus500
*77% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα