Οι χαμηλές χρεώσεις αερίου θα βοηθήσουν το Ethereum;

Το Ethereum, το μεγαλύτερο altcoin φαίνεται να έχει κάνει την καθυστερημένη κίνηση σχετικά με τη δομή των τελών του. Τα τέλη δικτύου του Ethereum έπεσαν κατακόρυφα τον Μάιο, κάτω από τα 10$ ανά συναλλαγή. Ομοίως, οι φθηνότερες χρεώσεις για το πρώτο επίπεδο (L1) έκαναν χρεώσεις στο επίπεδο δύο (L2) μεταξύ 0,02 $ και 1,13 $ ανά συναλλαγή.

Το ETH στον αντίποδα

Οι μετρήσεις on-chain της Santiment για τις χρεώσεις συναλλαγών δείχνουν ότι οι χρεώσεις συναλλαγών του Ethereum μειώνονται συνεχώς από τον Νοέμβριο του 2021. Προς το παρόν, η μέση χρέωση του ETH κοστίζει στους εμπόρους μόλις 2,54 $ ανά συναλλαγή. Σύμφωνα με τη Santiment, είναι το χαμηλότερο επίπεδο κόστους του ETH από τον Ιούλιο.

ethereum-eth

Πηγή: Santiment

Η στροφή του Ethereum στη συναίνεση του Proof of Stake (PoS), πράγματι, έπαιξε ζωτικό ρόλο στην εν λόγω πτώση. Αυτή η μετατόπιση έχει σκοπό να μειώσει σημαντικά τις χρεώσεις συναλλαγών εξοντώνοντας όλες τις παράλληλες αλυσίδες που τροφοδοτούνται από τα ψίχουλα.

Πέρυσι, το δίκτυο άρχισε να εφαρμόζει την Πρόταση Βελτίωσης Ethereum (EIP) 1559. Αυτό δημιούργησε ένα νέο σύστημα βάσει του οποίου τα τέλη συναλλαγών, μόλις καταβάλλονταν στους εξορύκτες, θα χωρίζονταν σε βασική χρέωση και φιλοδώρημα στον εξορύκτη. Τώρα ο εξορύκτης παίρνει το φιλοδώρημα, αλλά το βασικό τέλος καίγεται ή καταστρέφεται. Συνεπώς, επηρεάζει άμεσα την κυκλοφορούσα παροχή.

Συνολικά, πρόκειται για ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη της κατάστασης «αποπληθωρισμού». Αυτό θα μπορούσε πράγματι να τροφοδοτήσει τις τιμές του ETH δεδομένης της αυξανόμενης υιοθέτησης του μεγαλύτερου altcoin.

Συγκεκριμένα, τα δεδομένα on-chain δείχνουν ότι το Ethereum βρισκόταν υπό ισχυρή συσσώρευση πρόσφατα. Η ομάδα των διευθύνσεων φαλαινών που κατέχουν οπουδήποτε μεταξύ 10.000 και 100.000 ETH στο πορτοφόλι τους έχουν αυξήσει το υπόλοιπό τους από 28,3 εκατομμύρια ETH τον Μάρτιο σε 29 εκατομμύρια ETH.

ethereum-eth

Πηγή: IntoTheBlock

Αυτό σημαίνει ότι οι φάλαινες αγόρασαν περισσότερα από 700.000 ETH αξίας σχεδόν 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτές οι διευθύνσεις φαλαινών κατέχουν επί του παρόντος σχεδόν το ένα τέταρτο της συνολικής προσφοράς ETH.

Πηγή: ambcrypto.com

Αποποίηση ευθύνης: Το παρόν υλικό δεν περιέχει και δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως περιέχον επενδυτική συμβουλή, επενδυτικές συστάσεις, προσφορά ή προσέλκυση για συναλλαγές σε χρηματοοικονομικά μέσα. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ανάλυση συναλλαγών δεν αποτελεί αξιόπιστο δείκτη για τυχόν τρέχουσες ή μελλοντικές επιδόσεις, καθώς οι συνθήκες ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις, θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από ανεξάρτητους πιστοποιημένους χρηματοοικονομικούς συμβούλους για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους κινδύνους. ΠΡΟΣΟΧΗ στην μεταβλητότητα των τιμών των Κρυπτονομισμάτων και στις συναλλαγές CFD καθώς υπάρχουν κίνδυνοι για απώλειες των κεφαλαίων σας.

Share Tweet

Top Πάροχοι σε crypto trading

Binance Binance.com
Το κεφάλαιο σας βρίσκεται σε κίνδυνο προσοχή στην μεταβλητότητα των τιμών των κρυπτνομισμάτων
Kriptomat Αγοραπωλησίες crypto στην Kriptomat
Το κεφάλαιο σας βρίσκετε σε κίνδυνο. Προσοχή στην μεταβλητότητα των τιμών των κρυπτονομισμάτων
Ava Trade Συνδέσου και ξεκίνα τις συναλαγές!
*71% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD με αυτό τον πάροχο.
Plus500 Ξεκίνα με Plus500
82% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD