Έρχονται οι πληρωμές με κρυπτονομίσματα μέσω Paypal!

Το PayPal επιτρέπει πλέον στους καταναλωτές να πραγματοποιούν πληρωμές με κρυπτονομίσματα ανταλλάσσοντας τα με δολάρια στην πλατφόρμα τις εταιρίας  και να πληρώνουν τους 29 εκατομμύρια εμπόρους που δέχονται πληρωμές μέσω PayPal .

Το PayPal ήταν ένα από τα πρώτα ιδρύματα παλαιού τύπου που ενσωμάτωσε την υποστήριξη ψηφιακού νομίσματος επιτρέποντας στους χρήστες του να αγοράζουν, να πωλούν και να διατηρούν ψηφιακό νόμισμα στην πλατφόρμα τους. Αλλά τώρα, το PayPal προσπαθεί να επεκτείνει τη χρησιμότητα του ψηφιακού νομίσματος που κατέχουν οι χρήστες τους επιτρέποντάς τους να το χρησιμοποιούν για πληρωμές σε εμπόρους.

“Καθώς επιταχύνεται η χρήση ψηφιακών πληρωμών και ψηφιακών νομισμάτων, η εισαγωγή του Checkout με το Crypto συνεχίζει την εστίασή μας στην προώθηση της υιοθέτησης των κρυπτονομισμάτων, ενώ συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες PayPal επιλογή και ευελιξία με τους τρόπους που μπορούν να πληρώσουν χρησιμοποιώντας το πορτοφόλι PayPal”,

Δήλωσε ο Dan Schulman, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της PayPal. “Η ενεργοποίηση των κρυπτονομισμάτων για αγορές σε επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο είναι το επόμενο βήμα για την προώθηση της παρουσίας μας και της μαζικής αποδοχής ψηφιακών νομισμάτων.”

 

Πληρωμές με Κρυπτονομίσματα: Πως δουλεύει η Paypal;

 

Εάν ο καταναλωτής έχει αρκετό ψηφιακό νόμισμα στο πορτοφόλι ψηφιακού νομίσματος PayPal για να ολοκληρώσει την αγορά του, θα του δοθεί η δυνατότητα πληρωμής σε ψηφιακό νόμισμα. Εάν ο καταναλωτής επιλέξει την επιλογή πληρωμής σε ψηφιακό νόμισμα, τότε το PayPal μετατρέπει αυτόματα το ψηφιακό νόμισμά του σε fiat και ολοκληρώνει τη συναλλαγή. Σημειώνουμε εδώ ότι  σε καμία περίπτωση ο έμπορος δεν λαμβάνει ψηφιακό νόμισμα για τα αγαθά και τις υπηρεσίες που πωλούν.

 

Το PayPal δεν χρεώνει τέλος συναλλαγής για την υπηρεσία Checkout με Crypto. Αντίθετα, ένα ψηφιακό spread μετατροπής νομισμάτων ενσωματώνεται στη μετατροπή από κρυπτονομίσματος σε USD. Προς το παρόν, το PayPal επιτρέπει στους καταναλωτές να πληρώνουν με BTC, LTC, ETH και BCH. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πόσους χρήστες PayPal χρησιμοποιούν πραγματικά την επιλογή Checkout with Crypto. Οι περισσότεροι κάτοχοι ψηφιακού νομίσματος διστάζουν να πληρώσουν για αγαθά και υπηρεσίες με τα ψηφιακά τους περιουσικά τους νομίσματα, επειδή κανείς δεν θέλει να είναι ο επόμενος «τύπος πίτσας Bitcoin», το άτομο που πλήρωσε 10.000 BTC για δύο μεγάλες πίτσες το 2011 –  ενώ σήμερα, τα 10.000 BTC αξίζουν  πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια. Το PayPal δεν είναι η μόνη μεγάλη εταιρεία που επιτρέπει πληρωμές σε ψηφιακό νόμισμα για αγαθά και υπηρεσίες. Πρόσφατα, η Tesla του Elon Musk ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει στους καταναλωτές να αγοράσουν τα αυτοκίνητά τους στο BTC.

Αποποίηση ευθύνης: Το παρόν υλικό δεν περιέχει και δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως περιέχον επενδυτική συμβουλή, επενδυτικές συστάσεις, προσφορά ή προσέλκυση για συναλλαγές σε χρηματοοικονομικά μέσα. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ανάλυση συναλλαγών δεν αποτελεί αξιόπιστο δείκτη για τυχόν τρέχουσες ή μελλοντικές επιδόσεις, καθώς οι συνθήκες ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις, θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από ανεξάρτητους πιστοποιημένους χρηματοοικονομικούς συμβούλους για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους κινδύνους. ΠΡΟΣΟΧΗ στην μεταβλητότητα των τιμών των Κρυπτονομισμάτων και στις συναλλαγές CFD καθώς υπάρχουν κίνδυνοι για απώλειες των κεφαλαίων σας.

Share Tweet

Top Πάροχοι σε crypto trading

Ava Trade Συνδέσου και ξεκίνα τις συναλαγές!
*71% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD με αυτό τον πάροχο.
Plus500 Ξεκίνα με Plus500
*72% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD με αυτό τον πάροχο.
Capital Capital.com
Το 76.72% των λογαριασμών των μικροεπενδυτών χάνει χρήματα κατά τη διαπραγμάτευση των CFDs με αυτόν τον πάροχο. Θα πρέπει να εξετάσετε αν όντως καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν τα CFDs και αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να αναλάβετε τον υψηλό κίνδυνο να χάσετε τα χρήματά σας.