Πλησιάζουν Visa και κρυπτονομίσματα!

Καθώς η αγορά παρουσιάζει άνοδο, πλησιάζουν Visa και κρυπτονομίσματα καθώς η εταιρία δήλωσε τη Δευτέρα ότι θα επιτρέψει τη χρήση του νομίσματος  USDΤ για τον διακανονισμό συναλλαγών στο δίκτυο πληρωμών της, γεγονός που αποτελεί το τελευταίο σημάδι της αυξανόμενης αποδοχής των ψηφιακών νομισμάτων από τον κύριο χρηματοοικονομικό κλάδο. Η εταιρεία δήλωσε στο Reuters ότι είχε ξεκινήσει το πιλοτικό πρόγραμμα με μεγάλο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων  και σχεδιάζει να προσφέρει την επιλογή σε περισσότερους συνεργάτες αργότερα φέτος.

Πλησιάζουν Visa και κρυπτονομίσματα!

Το Bitcoin, το πιο δημοφιλές κρυπτονόμισμα , ανέβηκε στα υψηλότερα επίπεδα μιας εβδομάδας στις ειδήσεις, αυξάνοντας το 4,5% στα 58.300 $ και επιστρέφοντας σε υψηλό ρεκόρ πάνω από τα 61.000 δολάρια που σημειώθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα. Στη συνέχεια, η Visa επιβεβαίωσε τα νέα σε μια δήλωση. Το νόμισμα USDC είναι ένα κρυπτονόμισμα σταθερής τιμής η αξία του οποίου συνδέεται απευθείας με το δολάριο ΗΠΑ. Η κίνηση της Visa έρχεται καθώς οι εταιρείες χρηματοδότησης, συμπεριλαμβανομένων των BNY Mellon, BlackRock Inc και Mastercard Inc, λαμβάνουν μέτρα για να κάνουν μεγαλύτερη χρήση των κρυπτονομισμάτων για επενδυτικούς  σκοπούς και διενέργεια συναλλαγών.

Ένα ευρύ θετικό κλίμα για την αγορά.

Ο προϊστάμενος της Tesla Inc, Elon Musk, σημαντικός υποστηρικτής των κρυπτονομισμάτων, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν τα ηλεκτρικά οχήματά του με bitcoin, ελπίζοντας να ενθαρρύνουν την καθημερινή χρήση του ψηφιακού νομίσματος. «Βλέπουμε αυξανόμενη ζήτηση από καταναλωτές σε όλο τον κόσμο να έχουν πρόσβαση, να διατηρούν και να χρησιμοποιούν ψηφιακά νομίσματα και βλέπουμε τη ζήτηση από τους πελάτες μας να είναι σε θέση να κατασκευάζουν προϊόντα που παρέχουν αυτήν την πρόσβαση στους καταναλωτές», δήλωσε ο Cuy Sheffield.

Ποια αλλαγή έγινε;

Παραδοσιακά, εάν ένας πελάτης επιλέξει να χρησιμοποιήσει μια κάρτα Visa  για να πληρώσει για έναν καφέ, το ψηφιακό νόμισμα που διατηρείται σε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης πρέπει να μετατραπεί σε παραδοσιακά χρήματα. Το ψηφιακό πορτοφόλι θα καταθέσει το παραδοσιακό νόμισμα fiat σε τραπεζικό λογαριασμό, για να συνδεθεί στη Visa στο τέλος της ημέρας για να διευθετήσει τυχόν συναλλαγές, προσθέτοντας κόστος και πολυπλοκότητα για τις επιχειρήσεις. Το τελευταίο βήμα της Visa, το οποίο θα χρησιμοποιεί το blockchain ethereum, εξαλείφει την ανάγκη μετατροπής του ψηφιακού νομίσματος σε παραδοσιακά χρήματα για να διευθετηθεί η συναλλαγή. Η Visa δήλωσε ότι συνεργάστηκε με την ψηφιακή τράπεζα περιουσιακών στοιχείων Anchorage και ολοκλήρωσε την πρώτη συναλλαγή αυτόν τον μήνα – με το Crypto.com να στέλνει το USDC στη διεύθυνση Ethereum της Visa στο Anchorage.

Αποποίηση ευθύνης: Το παρόν υλικό δεν περιέχει και δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως περιέχον επενδυτική συμβουλή, επενδυτικές συστάσεις, προσφορά ή προσέλκυση για συναλλαγές σε χρηματοοικονομικά μέσα. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ανάλυση συναλλαγών δεν αποτελεί αξιόπιστο δείκτη για τυχόν τρέχουσες ή μελλοντικές επιδόσεις, καθώς οι συνθήκες ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις, θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από ανεξάρτητους πιστοποιημένους χρηματοοικονομικούς συμβούλους για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους κινδύνους. ΠΡΟΣΟΧΗ στην μεταβλητότητα των τιμών των Κρυπτονομισμάτων και στις συναλλαγές CFD καθώς υπάρχουν κίνδυνοι για απώλειες των κεφαλαίων σας.

Share Tweet

Top Πάροχοι σε crypto trading

Kriptomat Αγοραπωλησίες crypto στην Kriptomat
Το κεφάλαιο σας βρίσκετε σε κίνδυνο. Προσοχή στην μεταβλητότητα των τιμών των κρυπτονομισμάτων
Ava Trade Συνδέσου και ξεκίνα τις συναλαγές!
*71% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD με αυτό τον πάροχο.
Plus500 Ξεκίνα με Plus500
*72% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD με αυτό τον πάροχο.
Capital Capital.com
Το 76.72% των λογαριασμών των μικροεπενδυτών χάνει χρήματα κατά τη διαπραγμάτευση των CFDs με αυτόν τον πάροχο. Θα πρέπει να εξετάσετε αν όντως καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν τα CFDs και αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να αναλάβετε τον υψηλό κίνδυνο να χάσετε τα χρήματά σας.