Bitcoin (BTC): Είναι ρεαλιστικός ο στόχος των $140.000;

Ο trader με το ψευδώνυμο TradingShot θεωρεί πως το επαναλαμβανόμενο μοτίβο των τιμών του Bitcoin (BTC), υποδεικνύει ως επόμενο στόχο τα $140.000.


Το Bitcoin αντιστρέφεται έντονα τις τελευταίες δύο ημέρες και δοκιμάζει το ιστορικό υψηλό (ATH) της 20ης Οκτωβρίου, των 67.000$. Αυτό αφήνει ελάχιστα περιθώρια για τη διόρθωση (έστω και βραχυπρόθεσμη), που πολλοί περίμεναν. Αντίθετα, πιθανότατα θα ξεσπάσει πάνω από αυτό το επίπεδο και σύμφωνα με τα ιστορικά πρότυπα, όταν σπάνε τα επίπεδα του ATH, το BTC τείνει να συγκεντρώνει περισσότερους αγοραστές.

Το ίδιο μοτίβο έχει εντοπιστεί άλλες τρεις φορές στο παρελθόν και σε όλες τις περιπτώσεις η τιμή έφτασε στην επέκταση 2.0 Fibonacci (ή σχεδόν στην περίπτωση του Δεκεμβρίου 2013). Αυτήν τη στιγμή η επέκταση 2.0 Fib είναι περίπου 145.000$. Επίσης, η τρέχουσα ακολουθία LMACD φαίνεται να είναι παρόμοια με όλους τους προηγούμενους σχηματισμούς 2.0 Fib ext.

Ο trader εφαρμόζει το κανάλι Fibonacci, ξεκινώντας από τον Απρίλιο του 2013 High-Low shake-out. Όπως φαίνεται, οι κορυφές των δύο τελευταίων Κύκλων ήταν ελαφρώς πάνω από την επέκταση 1,5 Fibonacci, αυτού του καναλιού. Η τρέχουσα επέκταση 2.0 Fib του μικρότερου μοτίβου είναι ακριβώς κάτω από το 1.5 Fib του καναλιού. Αυτό μπορεί να αποτελεί και την κορυφή αυτού του κύκλου.

Bitcoin: Πιθανή επόμενη στάση τα 74.761$

H τεχνική ανάλυση του trader με το ψευδώνυμο WyckoffMode, παρακολουθεί την δράση τιμών του Bitcoin και παρουσιάζει μια bullish προοπτική.


Σύμφωνα με τον trader, είναι πιθανό να μην παραμείνουμε στα 0,786 (74,761,88$) και να καταλήξουμε να ξεπεράσουμε το 0,786, για να φτάσουμε σε ένα εύρος μεταξύ 1,0 (87,300,13$) και 1,142 (9,81,86$).

Εάν φτάσουμε μέχρι το 0,786, μπορεί να δούμε παρόμοια διαφορά στη δράση τιμής με την προηγούμενη “παύση”, πριν φτάσει σε υψηλότερο υψηλό.

Εάν ξεπεράσουμε το 0,786 για να φτάσουμε στο εύρος τιμών 1,0 έως 1,142, έχουμε υψηλότερες πιθανότητες για μια μάλλον δραματική οπισθοδρόμηση, προτού δυνητικά συνεχίσουμε ξανά την ανοδική πίεση.

O trader αναφέρει πως όσοι διαπραγματεύονται alt-coins με επιλογή ζευγών alt/usd και alt/ btc για συναλλαγές, πρέπει να δώσουν μεγάλη προσοχή στους δείκτες για το alt/ btc ζεύγος. Ενδεχομένως να υπάρξει συνεχιζόμενη προς τα κάτω πίεση, αλλά το alt/USd δείχνει συνεχή ανοδική πίεση. Αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα κατά τον trader: Ότι το BTC /USD «επίσης» ανεβαίνει και πως «πρέπει» να ανέβει σε υψηλότερο ποσοστό από το ζεύγος alt/usd, προκειμένου το ζεύγος alt/ btc να πέσει στην τιμή του btc.

Τι πλεονέκτημα δίνει αυτή η γνώση σε αυτόν που ασχολείται μόνο με ή/και κάνει trade το bitcoin; Υποδεικνύει ότι το bitcoin / USD εξακολουθεί να ανεβαίνει. Μάλιστα σε υψηλότερο ποσοστό από τα περισσότερα ζεύγη alt/usd. Επίσης, ενημερώνει πως την χρονική στιγμή που οι δείκτες για το alt / BTC ζευγάρι αρχίζουν να γίνονται περισσότερο bullish, το ποσοστό κέρδους στο ζεύγος btc/usd πρόκειται να εξαφανιστεί.

Αυτό θα υποδείκνυε επίσης προτροπή, για εισαγωγή σε μια διαφορετική συναλλαγή με υψηλότερο κίνδυνο ανταμοιβής, ώστε να αυξηθούν τα διατεθειμένα bitcoin, χρησιμοποιώντας bitcoin​ για την αγορά alt-coins, στα οποία οι δείκτες λένε ότι το ζεύγος alt/ btc​ πρόκειται να ανέβει. Μπορεί κανείς επιπροσθέτως αργότερα να πουλήσει αυτά τα alt-coins για περισσότερο bitcoin ​κοντά/ή στην κορυφή του επόμενου κύματος ή/και στην κορυφή της εξάντλησης ενός κύματος.

 

Ενημέρωση roadmap από τον trader με το ψευδώνυμο Mayfair_Ventures

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι αγορές μονάχα ανεβαίνουν. Και για κάποιο διάστημα, φαίνεται να ισχύει αυτό. Ο trader στην συγκεκριμένη ανάλυση θέλει να επισημάνει τις κινήσεις για τις οποίες έχει μιλήσει από τότε που κάλυπτε το BTC και επίσης να τονίσει το πού βρισκόμαστε σε αυτόν τον κύκλο. Η γνώση είναι χρήσιμη και για μια μακροπρόθεσμη «επένδυση» θεωρεί πως έχει ορισμένα συγκεκριμένα κριτήρια που επιθυμεί.


Ακολουθεί μια ενημέρωση της άποψης που μοιράστηκε τον Μάρτιο και όπως μπορείτε να δείτε, σύμφωνα με τον ίδιο – δεν υπάρχουν εκπλήξεις ή αποκλίσεις εδώ.

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους δημοσίευσε την ανάρτηση παρακάτω: 18 Μαρτίου.

btc

Στη συνέχεια ακολούθησε ένας ακριβής χάρτης τοποθεσίας, στις 26 Μαρτίου.

btc

Και οι δύο ακολουθούν το παράδειγμά τους. Και εδώ είναι οι ενημερώσεις.

snapshot

Και το κύμα Elliott.

snapshot

Σύμφωνα με τον trader δεν υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις.

Κοιτάζοντας τις επεκτάσεις Fib: Ο trader θεωρεί ότι μπορεί να μην πάμε τόσο ψηλά, όσο αρχικά είχε προβλεφθεί, η ορμή μοιάζει πολύ με το BC, UT και τώρα αναμένεται ένας τύπος UTAD, με όρους Wyckoff. Όλα αυτά παντρεύουν τα επίπεδα επέκτασης Elliott.

Εδώ είναι το μάθημα Wyckoff στην κορυφή του προηγούμενου ATH.

Wyckoff basics explained

snapshot

Σχόλιο: Η τιμή καθίσταται ολοένα και πιο θεσμοθετημένη, όπως διαφαίνεται από πράγματα σαν τα προβλεπόμενα επίπεδα του Σεπτεμβρίου.

Σχόλιο: Πριν;

btc

Σχόλιο: Και μετά;

btc

Σχόλιο: Σχεδόν ένας μήνας για να φτάσει εκεί – αλλά καθαρό ping και απόρριψη – σαν ρολόι.

Σχόλιο: Καθώς ένα 4 είναι συχνά 382 (pullback) στα 45.900$ περίπου στο τρέχον υψηλό – με την προϋπόθεση ότι το τρέχον υψηλό είναι 3 Μηνιαίο.

btc

Σχόλιο: Λογική για το προβλεπόμενο 5ο κύμα που κάνει ένα μηνιαίο 3.

btc

Σχόλιο: Χωρίς επικάλυψη roadmap ή επίπεδα fib.

btc

Πηγή: tradingview.com

Αποποίηση ευθύνης: Το παρόν υλικό δεν περιέχει και δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως περιέχον επενδυτική συμβουλή, επενδυτικές συστάσεις, προσφορά ή προσέλκυση για συναλλαγές σε χρηματοοικονομικά μέσα. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ανάλυση συναλλαγών δεν αποτελεί αξιόπιστο δείκτη για τυχόν τρέχουσες ή μελλοντικές επιδόσεις, καθώς οι συνθήκες ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις, θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από ανεξάρτητους πιστοποιημένους χρηματοοικονομικούς συμβούλους για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους κινδύνους. ΠΡΟΣΟΧΗ στην μεταβλητότητα των τιμών των Κρυπτονομισμάτων και στις συναλλαγές CFD καθώς υπάρχουν κίνδυνοι για απώλειες των κεφαλαίων σας.

Share Tweet

Top Πάροχοι σε crypto trading

Binance Binance.com
Το κεφάλαιο σας βρίσκεται σε κίνδυνο προσοχή στην μεταβλητότητα των τιμών των κρυπτνομισμάτων
Kriptomat Αγοραπωλησίες crypto στην Kriptomat
Το κεφάλαιο σας βρίσκετε σε κίνδυνο. Προσοχή στην μεταβλητότητα των τιμών των κρυπτονομισμάτων
Ava Trade Συνδέσου και ξεκίνα τις συναλαγές!
*71% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD με αυτό τον πάροχο.
Plus500 Ξεκίνα με Plus500
82% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD