Τιμή bitcoin και Live Ψηφοφορία

Η τιμή του bitcoin μεταβάλλεται πολύ γρήγορα και για να μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις στην αγορά των κρυπτονομισμάτων θα πρέπει να την παρακολουθείτε ώστε να είστε σε θέσει να λάβετε τις σωστές αποφάσεις. Δείτε τώρα live της εξέλιξη στην τιμή bitcoin και χρησιμοποιείστε το απλοποιημένο γράφημα για να πάρετε το ιστορικό της. Μπορείτε επίσης να ψηφίστε στο τέλος αυτής της σελίδας και να μας πείτε την γνώμη σας για το bitcoin. Τι είναι τελικά; Φούσκα η ευκαιρία; ΔΕΙΤΕ Live τα ΑΠΩΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Η τιμή του bitcoin έχει σκαμπανευάσματα! Τι είναι όμως για εσάς το bitcoin;

Χρησιμοποιώντας το γράφημα παρατηρούμε ότι η άνοδος του bitcoin έχει προκαλέσει πολλές διχογνωμίες καθώς υπάρχουν χρονικές περίοδοι στις οποίες παρατηρούμε πολύ μεγάλη πτώση της τιμής του! Παρόλα αυτά η εξέλιξη και η άνοδος της τιμής του bitcoin τα τελευταία 10 χρόνια είναι εκπληκτική!

Εύλογα λοιπόν θα αναρωτιέστε τι είναι τελικά το bitcoin : Φούσκα ή ευκαιρία; Θα θέλαμε να μας πείτε την γνώμη σας στην παρακάτω δημοσκόπηση!

Τι είναι για εσάς το bitcoin;

Loading ... Loading ...

Ψηφίστε και δείτε τα αποτελέσματα!

Τιμή Bitcoin LIVE


Στο παραπάνω εργαλείο μπορείτε να επιλέξετε το χρονικό διάστημα στο οποίο θα παρακολουθήσετε την εξέλιξη της τιμής του bitcoin καθώς και την κλίμακα του διαγράμματος όπως και τον τρόπο προβολής των δεδομένων. Το διάγραμμα αυτό μπορεί να σας δώσει συγκεντρωτικά αρκετές σημαντικές πληροφορίες για την τιμή του bitcoin χωρίς να χρειάζεται να έχετε εξειδικευμένες γνώσεις τεχνικής ανάλυσης και χρήσης διαγραμμάτων.

 

Μετατροπέας Ισοτιμιών σε τιμή bitcoin

Στην σελίδα μας μπορείτε χρησιμοποιώντας το παρακάτω εργαλείο για να κάνετε μετατροπές ισοτιμιών μεταξύ : κρυπτονομίσμτος- φυσικού νομίσματος (EUR,$ κτλ), φυσικού νομίσματος-κρυπτονομίσματος, κρυπτονομίσματος-κρυπτονομίσματος αλλά και φυσικού νομίσματος σε φυσικό νόμισμα ώστε να γνωρίζεται την αξία του χαρτοφυλακίου σας.

Για να δουλέψει το εργαλείο θα πρέπει :

1)  Στην πρώτη γραμμή να εισάγετε την ποσότητα του νομίσματος που θέλετε να μετατρέψετε.

2)  Στην δεύτερη γραμμή το νόμισμα το οποίο έχετε ( π.χ BTC για το bitcoin).

3)  Στην τρίτη γραμμή το νόμισμα στο οποίο θέλετε να γίνει η μετατροπή(π.χ EUR για το Ευρώ).

4)  Τέλος να πατήσετε το μπλε κουμπί (CONVERT).

 

Αποποίηση ευθύνης: Το παρόν υλικό δεν περιέχει και δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως περιέχον επενδυτική συμβουλή, επενδυτικές συστάσεις, προσφορά ή προσέλκυση για συναλλαγές σε χρηματοοικονομικά μέσα. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ανάλυση συναλλαγών δεν αποτελεί αξιόπιστο δείκτη για τυχόν τρέχουσες ή μελλοντικές επιδόσεις, καθώς οι συνθήκες ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις, θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από ανεξάρτητους πιστοποιημένους χρηματοοικονομικούς συμβούλους για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους κινδύνους. ΠΡΟΣΟΧΗ στην μεταβλητότητα των τιμών των Κρυπτονομισμάτων και στις συναλλαγές CFD καθώς υπάρχουν κίνδυνοι για απώλειες των κεφαλαίων σας.

Share Tweet