Κορυφαίος αναλυτής λέει ότι το BTC πρόκειται να απογειωθεί

Παρά τις αρνητικές επιδόσεις του Bitcoin (BTC) τον τελευταίο καιρό, ένας δημοφιλής αναλυτής κρυπτονομισμάτων πιστεύει ότι το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς θα αλλάξει σύντομα τα πράγματα για τα καλά.

Ο Nicholas Merten, ένας δημοφιλής αναλυτής κρυπτονομισμάτων, δήλωσε πρόσφατα στο κανάλι του στο YouTube ότι η κορυφαία κατηγορία περιουσιακών στοιχείων αναβοσβήνει πρόσφατα έναν ιστορικό δείκτη, ο οποίος συνοδεύεται πάντα από άνοδο της τιμής.

Σύμφωνα με τον Merten, ο οποίος έχει πάνω από 500.000 συνδρομητές στο YouTube, η πρόσφατη κατάρρευση τιμών του Bitcoin παρουσίασε ευκαιρίες για πολλούς εμπόρους, προκαλώντας έτσι μια αύξηση στον όγκο συναλλαγών των περιουσιακών στοιχείων.

Ο ιστορικός δείκτης του Bitcoin υποδηλώνει ότι η τιμή θα αυξηθεί σύντομα

Ο Merten είπε ότι η αύξηση του όγκου συναλλαγών του Bitcoin (BTC) έχει χρησιμοποιηθεί ως δείκτης για τον προσδιορισμό των αντιστροφών τάσεων. Συγκεκριμένα, η πρόσφατη άνοδος του όγκου του Bitcoin είναι ίδια με τα γεγονότα που καταγράφηκαν τον Μάρτιο του 2020 και τον Μάιο του 2021, αντίστοιχα.

Για τον Merten, ανεξάρτητα από το τι πιστεύουν οι έμποροι κρυπτονομισμάτων για την κατηγορία περιουσιακών στοιχείων, το Bitcoin είναι έτοιμο για ένα επικείμενο ράλι σύντομα, το οποίο θα βοηθήσει τους κατόχους να ανακτήσουν τις απώλειες που έχουν υποστεί τις τελευταίες εβδομάδες.

«Ακριβώς εδώ αυτή τη στιγμή, είναι πολύ πιο πιθανό να δούμε ένα σημαντικό ράλι στην τιμή που θα ανακτήσει πολλές από τις απώλειες, αντί να συνεχίσει προς τα κάτω. Αυτή η αγορά καθοδηγείται από την πίστωση. Οδηγείται από τη μόχλευση. Πολλές από τις σημαντικές κινήσεις προς τα πάνω και προς τα κάτω προκαλούνται από μακροπρόθεσμους παίκτες στην αγορά που αναλαμβάνουν λίγο παραπάνω ρίσκο από ό,τι θα έπρεπε. Αυτό οδήγησε σε οξυμένα ράλι στις τιμές, σε ανακάμψεις στην αγορά και σε όλα τα νέα υψηλά όλων των εποχών που έχουμε θέσει, αλλά έπαιξε επίσης ρόλο στις απότομες διορθώσεις 50% που έχουμε δει σε όλο αυτόν τον κύκλο, πολλές φορές πριν».

Η πρόσφατη υποαπόδοση

Εν τω μεταξύ, δεν είναι πλέον είδηση ​​ότι η αγορά κρυπτονομισμάτων υπέστη καταστροφικό πλήγμα μετά την κατάρρευση των διακριτικών του οικοσυστήματος του Terra.

Το Bitcoin, το οποίο απείχε λίγα δολάρια από το να φτάσει τα 40.000 δολάρια, έπεσε κάτω από τα 27.000 δολάρια την περασμένη εβδομάδα, προκαλώντας ευρεία συνθηκολόγηση.

Ενώ πολλοί έμποροι έχουν μετατρέψει τις συμμετοχές τους σε BTC σε stablecoins, οι μακροπρόθεσμοι επενδυτές βλέπουν την πτώση της τιμής του Bitcoin ως ευκαιρία να αυξήσουν τις συμμετοχές τους στο κορυφαίο κρυπτονόμισμα.

Ξεκίνησαν ένα ξεφάντωμα συσσώρευσης, αγοράζοντας τις βουτιές από εμπόρους που δεν μπορούσαν να αντέξουν τη μαζική πτώση της τιμής.

Η τεράστια άνοδος του όγκου του Bitcoin, σύμφωνα με τον Merten, προμηνύεται καλά νέα για το κορυφαίο κρυπτονόμισμα, καθώς η δραστηριότητα συνήθως ακολουθείται από άνοδο των τιμών με βάση τα ιστορικά αρχεία.

Πηγή: thecryptobasic.com

Αποποίηση ευθύνης: Το παρόν υλικό δεν περιέχει και δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως περιέχον επενδυτική συμβουλή, επενδυτικές συστάσεις, προσφορά ή προσέλκυση για συναλλαγές σε χρηματοοικονομικά μέσα. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ανάλυση συναλλαγών δεν αποτελεί αξιόπιστο δείκτη για τυχόν τρέχουσες ή μελλοντικές επιδόσεις, καθώς οι συνθήκες ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις, θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από ανεξάρτητους πιστοποιημένους χρηματοοικονομικούς συμβούλους για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους κινδύνους. ΠΡΟΣΟΧΗ στην μεταβλητότητα των τιμών των Κρυπτονομισμάτων και στις συναλλαγές CFD καθώς υπάρχουν κίνδυνοι για απώλειες των κεφαλαίων σας.

Share Tweet

Top Πάροχοι σε crypto trading

Binance Binance.com
Το κεφάλαιο σας βρίσκεται σε κίνδυνο προσοχή στην μεταβλητότητα των τιμών των κρυπτνομισμάτων
Kriptomat Αγοραπωλησίες crypto στην Kriptomat
Το κεφάλαιο σας βρίσκετε σε κίνδυνο. Προσοχή στην μεταβλητότητα των τιμών των κρυπτονομισμάτων
Ava Trade Συνδέσου και ξεκίνα τις συναλαγές!
*71% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD με αυτό τον πάροχο.
Plus500 Ξεκίνα με Plus500
82% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD