crypto-κραχ

Ποιες εταιρείες crypto επηρεάστηκαν περισσότερο από το κραχ;

Οι μεγάλες εταιρείες crypto έχουν δει εκατομμύρια να εξαφανίζονται από την αξία των μετοχών τους μετά το πρόσφατο κραχ της αγοράς. Η MicroStrategy, η Silvergate Capital, η Marathon Digital Holdings, το Coinbase και η Galaxy Digital Holdings σημείωσαν μεγάλη πτώση στην αξία τους.

Ο αναλυτής αγοράς, Caleb Franzen, μίλησε για τη μαζική πτώση που αντιμετώπισαν αυτές οι εταιρείες στο πρόσφατο κραχ της αγοράς, προσφέροντας ορισμένα στοιχεία ότι η αγορά κρυπτονομισμάτων ενδέχεται να βρίσκεται σε μια ισχυρή πτώση.

Η μετοχή της MicroStrategy υποχώρησε κατά 58% από την ημερομηνία μέχρι σήμερα (YTD) και 83% από το υψηλό όλων των εποχών. Ομοίως, η Silvergate υποχωρεί 42% YTD, η Marathon 64% YTD, το Coinbase έπεσε  71% YTD και το Galaxy Digital 55% YTD.

crypto-κραχ

Τιμή μετοχής MSTR: Caleb Franzen

Αυτές οι εταιρείες είναι μεγάλοι υποστηρικτές του bitcoin και της αγοράς κρυπτονομισμάτων. Η MicroStrategy, η οποία έχει πραγματοποιήσει τεράστιες αγορές σε bitcoin, αντιμετωπίζει τώρα το γεγονός ότι οι επενδύσεις της ενδέχεται να γίνουν αρνητικές.

Τα επίπεδα κλήσεων περιθωρίου της MicroStrategy είναι στα 21.000 $, κάτι που θα την οδηγήσει στην πώληση bitcoin. Τα ίδια είπαν και στελέχη της εταιρείας.

«Σε ό,τι πρέπει να πέσει το bitcoin, πήραμε το δάνειο με 25% δάνειο προς αξία, το περιθώριο κέρδους εμφανίζεται [στο] 50% δάνειο προς αξία. Ουσιαστικά, λοιπόν, το bitcoin πρέπει να μειωθεί στο μισό ή περίπου 21.000 $ πριν έχουμε μια κλήση περιθωρίου», δήλωσε ο CFO της MicroStrategy Phong Le σε μια κλήση κερδών.

Η  συσχέτιση μεταξύ crypto και χρηματιστηρίου, ειδικά της μεγάλης τεχνολογίας, έχει γίνει σημείο ανησυχίας για ορισμένους. Ωστόσο, εκείνοι στην αγορά, συμπεριλαμβανομένου του Saylor, δημοσιεύουν memes σχετικά με αυτό και λένε ότι το μέλλον φαίνεται καλό.

 

Θα επανέλθει γρήγορα το crypto;

Η ύφεση της αγοράς κρυπτονομισμάτων παράλληλα με το χρηματιστήριο οδήγησε ορισμένους επενδυτές να γίνουν απαισιόδοξοι για το βραχυπρόθεσμο μέλλον. Εάν η συσχέτιση είναι αληθινή, τότε είναι απίθανο να συμβεί σύντομα μια γρήγορη αναβίωση των τιμών των κρυπτονομισμάτων.

Το κραχ της αγοράς έχει οδηγήσει σε αρκετά αξιοσημείωτα περιστατικά, συμπεριλαμβανομένης της αποσύνδεσης των stablecoins. Η Luna Foundation Guard  χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια από το αποθεματικό της για να διατηρήσει το δεσμό του UST stablecoin.

Οι λάτρεις της αγοράς το βλέπουν απλώς ως ένα χτύπημα στο ταξίδι του bitcoin. Και η ιστορία δείχνει ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια τεράστια ώθηση σε νέα υψηλά φέτος.

Πηγή: beincrypto.com

Αποποίηση ευθύνης: Το παρόν υλικό δεν περιέχει και δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως περιέχον επενδυτική συμβουλή, επενδυτικές συστάσεις, προσφορά ή προσέλκυση για συναλλαγές σε χρηματοοικονομικά μέσα. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ανάλυση συναλλαγών δεν αποτελεί αξιόπιστο δείκτη για τυχόν τρέχουσες ή μελλοντικές επιδόσεις, καθώς οι συνθήκες ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις, θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από ανεξάρτητους πιστοποιημένους χρηματοοικονομικούς συμβούλους για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους κινδύνους. ΠΡΟΣΟΧΗ στην μεταβλητότητα των τιμών των Κρυπτονομισμάτων και στις συναλλαγές CFD καθώς υπάρχουν κίνδυνοι για απώλειες των κεφαλαίων σας.

Share Tweet

Top Πάροχοι σε crypto trading

Kriptomat Αγοραπωλησίες crypto στην Kriptomat
Το κεφάλαιο σας βρίσκετε σε κίνδυνο. Προσοχή στην μεταβλητότητα των τιμών των κρυπτονομισμάτων
Capital Capital.com
Το 76.72% των λογαριασμών των μικροεπενδυτών χάνει χρήματα κατά τη διαπραγμάτευση των CFDs με αυτόν τον πάροχο. Θα πρέπει να εξετάσετε αν όντως καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν τα CFDs και αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να αναλάβετε τον υψηλό κίνδυνο να χάσετε τα χρήματά σας.
Ava Trade Συνδέσου και ξεκίνα τις συναλαγές!
*71% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD με αυτό τον πάροχο.
Plus500 Ξεκίνα με Plus500
*77% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα