Στα σκαριά η πολυαναμενόμενη ενημέρωση της Ripple!

Προκειμένου να ξεκινήσει η λειτουργία εγγενούς non fungilbe token (NFT) στο XRP Ledger (XRPL) της Ripple, οι επικυρωτές προέβησαν σε ψηφοφορία. Η Ripple θα αναβαθμίσει τους διακομιστές της για την υλοποίηση του πρωτοκόλλου. Ωστόσο, ο David Schwartz, CTO της Ripple, δεν θέλει ακόμα να ψηφίσει ένα “Ναι”.

Θα βοηθήσει αυτή η αναβάθμιση το XRP;

Το ιστολόγιο DEV της Ripple ανέφερε ότι εκτελούνται εκτεταμένες δοκιμές για να διασφαλιστεί ότι ο κώδικας NFT είναι σταθερός, επεκτάσιμος και αποτελεσματικός ώστε να παρέχει τον αναμενόμενο όγκο στο καθολικό. Τα αποτελέσματα αποδείχθηκαν καρποφόρα για την ομάδα καθώς πιστεύουν ότι το XRPL μπορεί να υποστηρίξει το επιπλέον φορτίο συναλλαγών.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα των δοκιμών θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες. Αυτό θα γίνει σε μια προσπάθεια για καλύτερη κατανόηση των χαρακτηριστικών απόδοσης και των πόρων που χρειάζονται οι χειριστές διακομιστών. Οι Επικυρωτές καλούνται να κάνουν τη δική τους έρευνα για το θέμα πριν το αποδεχτούν.

 

Ο CTO  θέλει να περιμένει

Εν τω μεταξύ, ο CTO της Ripple φαίνεται να είναι λίγο προσεκτικός στο να ψηφίσει «Ναι» για την ενημέρωση. Ο Schwartz ανέφερε ότι υποστηρίζει αυτήν την τροπολογία. Ωστόσο, αν ήταν επικυρωτής, τότε δεν θα είχε ψηφίσει υπέρ του “Ναι”. Πρόσθεσε ότι θα είχε τουλάχιστον κάνει λίγο πίσω έως ότου άλλοι επαληθευτές προχωρούσαν με την αναβάθμιση σε 1.9.1 χωρίς να αναφέρουν προβλήματα.

Ο Schwartz ξεκίνησε μια θεωρία στην οποία οι επικυρωτές δεν χρειάζεται να περιμένουν. Εάν η ψηφοφορία αποδειχτεί υπέρ της εφαρμογής του κώδικα, αυτός και πάλι δεν θα ενεργοποιηθεί για τις επόμενες 2 εβδομάδες. Ωστόσο, η απόσυρση θα εξακολουθεί να είναι μια διαθέσιμη επιλογή εάν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Από την πλευρά της αγοράς, το εγγενές διακριτικό XRP της Ripple εξακολουθεί να διαπραγματεύεται υπό μεγάλη πίεση. Η τιμή του διακριτικού XRP μειώθηκε κατά πάνω από 42% τις τελευταίες 30 ημέρες. Διαπραγματεύεται με μέση τιμή 0,4126 $, την ώρα του τύπου. Εν τω μεταξύ, από την ανακοίνωση του NFT, ο 24ωρος όγκος συναλλαγών του διακριτικού XRP αυξήθηκε κατά περίπου 50% και διαμορφώθηκε στα 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: coingape.com

Αποποίηση ευθύνης: Το παρόν υλικό δεν περιέχει και δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως περιέχον επενδυτική συμβουλή, επενδυτικές συστάσεις, προσφορά ή προσέλκυση για συναλλαγές σε χρηματοοικονομικά μέσα. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ανάλυση συναλλαγών δεν αποτελεί αξιόπιστο δείκτη για τυχόν τρέχουσες ή μελλοντικές επιδόσεις, καθώς οι συνθήκες ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις, θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από ανεξάρτητους πιστοποιημένους χρηματοοικονομικούς συμβούλους για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους κινδύνους. ΠΡΟΣΟΧΗ στην μεταβλητότητα των τιμών των Κρυπτονομισμάτων και στις συναλλαγές CFD καθώς υπάρχουν κίνδυνοι για απώλειες των κεφαλαίων σας.

Share Tweet

Top Πάροχοι σε crypto trading

Binance Binance.com
Το κεφάλαιο σας βρίσκεται σε κίνδυνο προσοχή στην μεταβλητότητα των τιμών των κρυπτνομισμάτων
Kriptomat Αγοραπωλησίες crypto στην Kriptomat
Το κεφάλαιο σας βρίσκετε σε κίνδυνο. Προσοχή στην μεταβλητότητα των τιμών των κρυπτονομισμάτων
Ava Trade Συνδέσου και ξεκίνα τις συναλαγές!
*71% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD με αυτό τον πάροχο.
Plus500 Ξεκίνα με Plus500
82% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD