Kriptomat-τέλη

Ανταλλακτήριο Kriptomat: Τέλη, όρια και χρεώσεις

Πόσο κοστίζει το Kriptomat;

Τα τέλη και τα κόστη που σχετίζονται με τη χρήση της υπηρεσίας του ανταλλακτηρίου.

Μόλις εγγράψετε με επιτυχία τον λογαριασμό σας στο Kriptomat και επαληθεύσετε την ταυτότητά σας, θα λάβετε έναν δωρεάν λογαριασμό Kriptomat. Δεν θα χρεωθείτε τυχόν τέλη συνδρομής.

Τέλη που χρεώνονται κατά τη χρήση του Kriptomat:

  • Τέλος αγοράς ή πώλησης – σταθερό τέλος 1,45 € ή ποσοστό 1,45% της συναλλαγής. Το τέλος χρεώνεται σε EUR.
  • Τέλος άλλου τρόπου πληρωμής και μεθόδου κατάθεσης – όταν χρησιμοποιείτε πιστωτική κάρτα ή άλλους τρόπους πληρωμής όπως το Sofort, θα χρεωθείτε με ένα σταθερό τέλος ή ένα ποσοστό της συναλλαγής ή συνδυασμός και των δύο. Το τέλος χρεώνεται σε EUR. Ενδέχεται να ισχύουν επιπλέον χρεώσεις για αγορές κάτω των 100 EUR και ενδέχεται να χρεωθούν επιπλέον τέλη από τον εκδότη της κάρτας σας.
  • Τέλος συναλλαγής SEPA* – Το Kriptomat δεν χρεώνει τέλη για καταθέσεις και αναλήψεις SEPA. Οι τραπεζικοί συνεργάτες ενδέχεται να χρεώνουν μια χρέωση και ανάλογα με έναν τραπεζικό συνεργάτη που είναι αφιερωμένος στη χώρα διαμονής σας, μπορεί να χρεωθεί ένα σταθερό τέλος ή ένα ποσοστό της συναλλαγής.

Λάβετε υπόψη ότι σε ορισμένες περιπτώσεις η τράπεζά σας ενδέχεται να χρεώσει επιπλέον χρεώσεις για μεταφορές μεταξύ του τραπεζικού σας λογαριασμού και του λογαριασμού σας στο Kriptomat.

  • Τέλος ανάληψης κρυπτονομισμάτων – μια κατ ‘αποκοπή χρέωση ανεξάρτητα από το συνολικό ποσό που χρεώνεται κατά την αποστολή των κρυπτονομισμάτων σας σε εξωτερικό πορτοφόλι Το τέλος χρεώνεται σε κρυπτονομίσματα που στέλνετε.
  • Τέλος κατάθεσης κρυπτονομισμάτων – Το Kriptomat δεν λαμβάνει καμία χρέωση για κανονικές συναλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις και η περίληψη με χρεωμένα τέλη εμφανίζεται πάντα πριν επαληθεύσετε μια συναλλαγή.

kriptomat

Το ενημερωμένο πρόγραμμα χρεώσεων είναι διαθέσιμο εδώ.

*Αυτή η χρέωση ισχύει και για συναλλαγές που απορρίφθηκαν και επιστράφηκαν σε ευρώ.

 

Πρέπει να πληρώσω φόρους όταν αγοράζω ή πωλώ κρυπτονομίσματα στο Kriptomat;

Βασικές πληροφορίες για τη φορολογία.

Όπως σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, η Ευρώπη δεν έχει εναρμονισμένη φορολογική πολιτική σε σχέση με τα ψηφιακά νομίσματα. Ωστόσο, τα κρυπτονομίσματα προσελκύουν πολλή προσοχή από ρυθμιστικούς φορείς. Κάθε κράτος μέλος έχει θεσπίσει τους δικούς του κανονισμούς, ενώ ορισμένες χώρες ακολουθούν την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει απλή απάντηση, καθώς κάθε χώρα έχει τους δικούς της φορολογικούς κανονισμούς. Επιπλέον, οι νόμοι περί φορολογίας σχετικά με τα κρυπτονομίσματα συναλλαγών εξακολουθούν να ενημερώνονται τακτικά στις περισσότερες νομικές αρχές. Εκτός αυτού, κάθε μεμονωμένη κατάσταση μπορεί να αντιμετωπιστεί διαφορετικά με βάση τη συχνότητα των συναλλαγών, το ποσό των συναλλαγών κ.λπ.

Συνιστάται να συμβουλευτείτε και να εξοικειωθείτε με τους τοπικούς φορολογικούς νόμους σε σχέση με τα κρυπτονομίσματα και να επικοινωνήσετε με τοπικούς εμπειρογνώμονες εάν κάτι σας είναι ασαφές.

Στρογγυλοποίηση τελών

Οι χρεώσεις υπολογίζονται με δύο δεκαδικά ψηφία και όλες οι χρεώσεις που ενδέχεται να υπερβαίνουν αυτόν τον περιορισμό στρογγυλοποιούνται προς τα πάνω. Η στρογγυλοποίηση προς τα πάνω εκτελείται με τέτοιο τρόπο ώστε το δεύτερο δεκαδικό ψηφίο να είναι πάντα ένα ψηφίο υψηλότερο από ό,τι πριν από τη στρογγυλοποίηση προς τα πάνω. Για παράδειγμα; μια χρέωση 0,123 θα χρεωθεί ως 0,13.

Όρια και χρεώσεις κρυπτονομισμάτων

Το ποσό ανάληψης/αποστολής κρυπτονομίσματος υπολογίζεται δυναμικά με βάση τις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς. Αυτό το όριο είναι συνήθως στην περιοχή των 15-25 EUR, αλλά έχετε κατά νου ότι μπορεί να αλλάξει. Το ποσό εμφανίζεται πάντα πριν επιβεβαιώσετε τη συναλλαγή.

Ελάχιστο ποσό συναλλαγών

Η ελάχιστη επιτρεπόμενη αξία συναλλαγών υπολογίζεται δυναμικά για κάθε ζεύγος συναλλαγών με βάση τις συνθήκες της αγοράς. Η αξία εμφανίζεται πάντα σε εσάς προτού επιβεβαιώσετε τη συναλλαγή.

Ελάχιστη κατάθεση σε Fiat

Η ελάχιστη κατάθεση SEPA στην Kriptomat είναι 35 EUR.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα τέλη δεν υπόκεινται σε ΦΠΑ.

Συναλλαγή – Εμπορικό όριο

Καθημερινή κατάθεση και ανάληψη SEPA – 25.000,00 EUR

Μηνιαία κατάθεση και ανάληψη SEPA – 200.000,00 EUR

Κατάθεση και ανάληψη κρυπτογράφησης – Κανένα όριο

Ημερήσιο όριο για άλλους τρόπους πληρωμής – 500,00 ευρώ

Μηνιαίο όριο για άλλους τρόπους πληρωμής – 5.000,00 EUR

 

Αποποίηση ευθύνης: Το παρόν υλικό δεν περιέχει και δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως περιέχον επενδυτική συμβουλή, επενδυτικές συστάσεις, προσφορά ή προσέλκυση για συναλλαγές σε χρηματοοικονομικά μέσα. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ανάλυση συναλλαγών δεν αποτελεί αξιόπιστο δείκτη για τυχόν τρέχουσες ή μελλοντικές επιδόσεις, καθώς οι συνθήκες ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις, θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από ανεξάρτητους πιστοποιημένους χρηματοοικονομικούς συμβούλους για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους κινδύνους. ΠΡΟΣΟΧΗ στην μεταβλητότητα των τιμών των Κρυπτονομισμάτων και στις συναλλαγές CFD καθώς υπάρχουν κίνδυνοι για απώλειες των κεφαλαίων σας.

Share Tweet

Top Πάροχοι σε crypto trading

Kriptomat Αγοραπωλησίες crypto στην Kriptomat
Το κεφάλαιο σας βρίσκετε σε κίνδυνο. Προσοχή στην μεταβλητότητα των τιμών των κρυπτονομισμάτων
Capital Capital.com
Το 76.72% των λογαριασμών των μικροεπενδυτών χάνει χρήματα κατά τη διαπραγμάτευση των CFDs με αυτόν τον πάροχο. Θα πρέπει να εξετάσετε αν όντως καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν τα CFDs και αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να αναλάβετε τον υψηλό κίνδυνο να χάσετε τα χρήματά σας.
Ava Trade Συνδέσου και ξεκίνα τις συναλαγές!
*71% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD με αυτό τον πάροχο.
Plus500 Ξεκίνα με Plus500
*77% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα