Πλατφόρμα AvaTrade: Αυτόματο Trading & AvaProtect

Αυτοματοποιημένες πλατφόρμες συναλλαγών στην AvaTrade

Χρησιμοποιώντας αυτοματοποιημένες πλατφόρμες συναλλαγών, μπορείτε να αντιγράψετε τις συναλλαγές άλλων συχνά πιο έμπειρων traders. Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε πλήρως τις συναλλαγές σας με αυτόν τον τρόπο και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε συναλλαγές, ακόμη και ως εντελώς αρχάριοι. Για πιο προχωρημένους traders, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μην χρειάζεται να κάθεστε και να παρακολουθείτε την οθόνη σας όλη την ημέρα.

DupliTrade

Το DupliTrade είναι μια πλατφόρμα συμβατή με MT4, η οποία επιτρέπει στους traders να ακολουθούν αυτόματα τα σήματα και τις στρατηγικές των πιο έμπειρων traders σε πραγματικό χρόνο. Η φιλική προς τον χρήστη διεπαφή του καθιστά εύκολη τη δημιουργία και τη διαχείριση ενός χαρτοφυλακίου συναλλαγών, ενώ ταυτόχρονα αποκτά πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με επιτυχημένες στρατηγικές συναλλαγών.

ZuluTrade

Μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες συναλλαγών που χρησιμοποιούνται σήμερα, η ZuluTrade εισαγάγει τις συστάσεις έμπειρων traders και εκτελεί αυτόματα τις συναλλαγές στον λογαριασμό σας AvaTrade. Επιλέξτε ποιο πρόγραμμα ή ποιοι ειδικοί είναι καλύτεροι για τους στόχους και το προφίλ του επενδυτή σας.

AvaSocial

Το AvaSocial έχει να κάνει με τις κοινωνικές συναλλαγές εντός της κοινότητας AvaTrade. Η εφαρμογή κοινωνικών συναλλαγών συντομεύει την καμπύλη εκμάθησης. Αυτό φέρνει στο επίκεντρο τις συναλλαγές αντιγραφής, όπου μπορείτε να ανακαλύψετε μέντορες, να κάνετε ερωτήσεις και να αντιγράψετε τις συναλλαγές τους. Μαθαίνοντας από τους καλύτερους, εντάσσετε την απόδοσή τους στο δικό σας χαρτοφυλάκιο.

 

Λειτουργούν οι αυτόματες συναλλαγές;

Τα συστήματα αυτόματης διαπραγμάτευσης δεν είναι τέλεια, αλλά αν σκεφτεί κανείς ότι η πλειονότητα των συναλλαγών που διεξάγονται σε μεγάλα χρηματιστήρια είναι σύμφωνα με πληροφορίες αυτόματη διαπραγμάτευση, είναι εύκολο να διαπιστωθεί ότι λειτουργεί ξεκάθαρα όταν γίνεται σωστά. Στην πραγματικότητα, η αυτόματη διαπραγμάτευση δεν είναι τίποτα άλλο από τη μετατροπή ενός συστήματος συναλλαγών, των κανόνων εισόδου, εξόδου και διαχείρισης χρημάτων που χρησιμοποιούνται για τις συναλλαγές στις αγορές, σε ένα προγραμματισμένο σύστημα αντί να το ακολουθείτε χειροκίνητα. Η αυτόματη διαπραγμάτευση μπορεί ακόμη και να θεωρηθεί ανώτερη από τις χειροκίνητες συναλλαγές, καθώς αφαιρεί εντελώς τα συναισθήματα από τις συναλλαγές.

 

Είναι νόμιμη η αυτόματη συναλλαγή;

Οι αυτόματες συναλλαγές στις αγορές συναλλάγματος, μετοχών, εμπορευμάτων και κρυπτονομισμάτων είναι όλες απολύτως νόμιμες. Δεν έχουν ψηφιστεί κανονισμοί ή νόμοι σε καμία χώρα που να απαγορεύουν τις αυτόματες συναλλαγές. Ωστόσο, το αν επιτρέπεται ή όχι η αυτόματη διαπραγμάτευση σε έναν λογαριασμό είναι απόφαση που λαμβάνεται από τον μεμονωμένο μεσίτη. Πολλοί επιτρέπουν την αυτόματη συναλλαγή, αλλά ορισμένοι το απαγορεύουν στους πελάτες τους. Όταν πραγματοποιείτε συναλλαγές με την AvaTrade, είστε πάντα ελεύθεροι να χρησιμοποιείτε τις αυτόματες συναλλαγές για να βελτιώσετε τις συναλλαγές σας και τα πιθανά κέρδη σας.

 

Είναι κερδοφόρες οι αυτόματες συναλλαγές;

Δεν υπάρχει μέθοδος συναλλαγών που να είναι εγγενώς κερδοφόρα, και αυτό ισχύει και για τις αυτόματες συναλλαγές. Μπορεί να είναι κερδοφόρες εάν οι κανόνες που χρησιμοποιούνται για τον προγραμματισμό του συστήματος είναι ακριβείς, αλλά η αυτόματη διαπραγμάτευση μπορεί επίσης να είναι μια γρήγορη μέθοδος εκκένωσης ενός λογαριασμού συναλλαγών. Επιπλέον, κάθε αυτοματοποιημένο σύστημα συναλλαγών πρέπει να παρακολουθείται ανά πάσα στιγμή. Είναι γνωστό ότι μια αλλαγή στη δυναμική της αγοράς μετατρέπει ένα επιτυχημένο και κερδοφόρο σύστημα αυτόματων συναλλαγών σε ένα χαμένο μέσο που στραγγίζει χρήματα. Έτσι, ενώ η αυτόματη διαπραγμάτευση μπορεί να φαίνεται σαν ένας εύκολος τρόπος για να κερδίσετε, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει εύκολος τρόπος για να κερδίσετε από τις αγορές, αν και η αυτόματη διαπραγμάτευση μπορεί να σας διευκολύνει να διασφαλίσετε ότι δεν θα χάσετε καμία συναλλαγή.

 

Πώς μπορώ να αποσυνδέσω τον λογαριασμό μου από μια πλατφόρμα αυτόματης συναλλαγής;

Για να αποσυνδεθείτε από μια πλατφόρμα Auto Trading, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Πώς να αποσυνδεθείτε από το DupliTrade:

Πριν αποσυνδεθείτε από το DupliTrade, οι ανοιχτές θέσεις σας πρέπει να κλείσουν. Αυτές οι θέσεις μπορούν να κλείσουν χειροκίνητα στην πλατφόρμα συναλλαγών σας, μπορείτε επίσης να αποσυνδεθείτε από τον πάροχο στρατηγικής που έχετε επιλέξει στο DupliTrade επιλέγοντας « Ρυθμίσεις ζωντανού λογαριασμού » και στη συνέχεια « Αποσύνδεση ».

Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει είτε να διαχειριστείτε το κλείσιμο με μη αυτόματο τρόπο είτε να αφήσετε τη στρατηγική να το κλείσει για εσάς. Μόλις κλείσουν οι θέσεις, επικοινωνήστε με την AvaTrade ζητώντας την αποσύνδεση του λογαριασμού σας. Να θυμάστε πάντα να συμπεριλαμβάνετε τον αριθμό του λογαριασμού σας στο email σας.

  • Πώς να αποσυνδεθείτε από τη ZuluTrade:

Πριν αποσυνδεθείτε από τη ZuluTrade, οι ανοιχτές θέσεις σας πρέπει να κλείσουν. Αυτές οι θέσεις μπορούν να κλείσουν χειροκίνητα στην πλατφόρμα συναλλαγών σας ή πραγματοποιώντας είσοδο στον λογαριασμό σας ZuluTrade και επιλέγοντας « Κλείσιμο συναλλαγών » στην καρτέλα θέσεων.

Μόλις κλείσουν οι θέσεις, επικοινωνήστε με την AvaTrade και ζητήστε να αποσυνδεθεί ο λογαριασμός σας από τη ZuluTrade.

Να θυμάστε πάντα να συμπεριλαμβάνετε τον αριθμό του λογαριασμού σας στο email σας.

  • Πώς να αποσυνδεθείτε από το σήμα MQL5:

Για να αποσυνδεθείτε από το σήμα MQL5, μεταβείτε στην πλατφόρμα MT4 και επιλέξτε από τη γραμμή εργασιών: « Εργαλεία » και μετά « Επιλογές ». Στην καρτέλα Σήματα, καταργήστε την επιλογή ” Ενεργοποίηση συνδρομής σήματος σε πραγματικό χρόνο“.

Καμία λειτουργία δεν θα αντιγραφεί στον λογαριασμό σας μετά την απενεργοποίηση αυτής της επιλογής.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαγραφεί από οποιοδήποτε σύστημα συναλλαγών που έχετε επιλέξει, ώστε να μην υπάρχουν ανοιχτές θέσεις όταν ο λογαριασμός αποσυνδέεται. Ο λογαριασμός ΔΕΝ μπορεί να αποσυνδεθεί εάν υπάρχουν ανοιχτές θέσεις ή εκκρεμείς παραγγελίες.

 

Το μέλλον της διαχείρισης κινδύνων με το AvaProtect™

Φανταστείτε να ανοίγετε όσες συναλλαγές θέλετε χωρίς τον κίνδυνο να χάσετε τα μετρητά που έχετε κερδίσει με κόπο. Από σήμερα, μην ανησυχείτε ποτέ μήπως χάσετε ξανά μια θέση όταν προστατεύετε τις συναλλαγές σας με το AvaProtect.

Το μέλλον στη διαχείριση κινδύνου έφτασε! Σήμερα, οι πελάτες της AvaTrade μπορούν να ανοίξουν θέσεις απολαμβάνοντας εγγυημένη προστασία έναντι απωλειών με την τελευταία.

Ένα καινοτόμο εργαλείο διαχείρισης κινδύνου με ένα κλικ, το AvaProtect είναι γρήγορο και εύκολο στη χρήση: κάθε φορά που ανοίγετε μια θέση, απλώς ορίστε την επιθυμητή περίοδο κάλυψης και εφαρμόστε προστασία με μια μικρή χρέωση.

Έπειτα, αφήστε την αγορά να κάνει τα μαγικά της και μεταχειριστείτε τη νέα σας θέση όπως κάθε άλλη συναλλαγή σας. Εάν η προστασία σας λήξει και έχετε μια ανοιχτή θέση που χάνει, η AvaTrade απλώς θα αποζημιώσει τον λογαριασμό σας. Το μόνο κόστος είναι η ίδια η χρέωση του AvaProtect!

Το νέο και ευεργετικό χαρακτηριστικό του AvaTrade αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης στρατηγικής της εταιρείας να θέτει την ικανοποίηση και την επιτυχία των πελατών πρώτη. Το AvaProtect είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή AvaTradeGO που μπορείτε να το κατεβάσετε.

Μηδενικός κίνδυνος

Σε αντίθεση με τις τυπικές θέσεις, όπου τα πράγματα μπορούν να πάνε στραβά όταν η αγορά στρέφεται εναντίον σας, οι προστατευμένες συναλλαγές είναι 100% ασφαλείς από οποιαδήποτε δυσμενή κίνηση κατά τη διάρκεια της περιόδου προστασίας.

Μικρή χρέωση, γιγάντια ασφάλεια

Με μια μικρή χρέωση, μπορείτε να κοιμάστε καλύτερα γνωρίζοντας ότι οι συναλλαγές σας είναι ασφαλείς, ανεξάρτητα από την κατεύθυνση που ακολουθεί η αγορά.

Χωρίς περιορισμούς ανάληψης

Τυχόν επιστρεφόμενες ζημίες θα πιστωθούν σε εσάς με τη μορφή ρευστών μετρητών, χωρίς κανέναν περιορισμό ανάληψης.

Προστασία εκατομμυρίων δολαρίων

Με το AvaProtect, μπορείτε να λάβετε προστασία έως και ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

 Μεγαλύτερο και τολμηρότερο Trading

Η χρήση του AvaProtect θα σας επιτρέψει να κάνετε μεγαλύτερες και πιο τολμηρές συναλλαγές, χωρίς ανησυχία ή κίνδυνο, προσφέροντας έτσι την ευκαιρία να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες της αγοράς.

Αποποίηση ευθύνης: Το παρόν υλικό δεν περιέχει και δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως περιέχον επενδυτική συμβουλή, επενδυτικές συστάσεις, προσφορά ή προσέλκυση για συναλλαγές σε χρηματοοικονομικά μέσα. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ανάλυση συναλλαγών δεν αποτελεί αξιόπιστο δείκτη για τυχόν τρέχουσες ή μελλοντικές επιδόσεις, καθώς οι συνθήκες ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις, θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από ανεξάρτητους πιστοποιημένους χρηματοοικονομικούς συμβούλους για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους κινδύνους. ΠΡΟΣΟΧΗ στην μεταβλητότητα των τιμών των Κρυπτονομισμάτων και στις συναλλαγές CFD καθώς υπάρχουν κίνδυνοι για απώλειες των κεφαλαίων σας.

Share Tweet

Top Πάροχοι σε crypto trading

Binance Binance.com
Το κεφάλαιο σας βρίσκεται σε κίνδυνο προσοχή στην μεταβλητότητα των τιμών των κρυπτνομισμάτων
Kriptomat Αγοραπωλησίες crypto στην Kriptomat
Το κεφάλαιο σας βρίσκετε σε κίνδυνο. Προσοχή στην μεταβλητότητα των τιμών των κρυπτονομισμάτων
Ava Trade Συνδέσου και ξεκίνα τις συναλαγές!
*71% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD με αυτό τον πάροχο.
Plus500 Ξεκίνα με Plus500
82% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD