Ανταλλακτήριο Kriptomat: Δωρεάν ψηφιακό πορτοφόλι

Τι είναι το ψηφιακό πορτοφόλι και πώς λειτουργεί το δωρεάν ψηφιακό πορτοφόλι Kriptomat;

Ένα ψηφιακό πορτοφόλι λειτουργεί παρόμοια με τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Το πορτοφόλι δεν αποθηκεύει με φυσικό τρόπο τα κρυπτονομίσματά σας, αλλά αντ ‘αυτού, προστατεύει την πρόσβαση στα κρυπτονομίσματά σας.

Αποθηκεύει τα ιδιωτικά κλειδιά που απαιτούνται για να ξοδέψετε αυτά τα νομίσματα. Τα νομίσματα, τα οποία έχουν τη μορφή μη εξαντληθείσας συναλλαγής, υπάρχουν μόνο στο blockchain.

Χρειάζομαι ιδιωτικό πορτοφόλι για να χρησιμοποιήσω το Kriptomat;

Όχι. Δεν χρειάζεστε ιδιωτικό πορτοφόλι. Θα λάβετε ψηφιακά πορτοφόλια για τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα (όπως bitcoin και ethereum) απευθείας στον λογαριασμό σας Kriptomat.

Ωστόσο, αν θέλετε να το κάνετε, δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να μεταφέρετε τα κρυπτονομίσματα σας από τον λογαριασμό σας στο Kriptomat στο δικό σας ιδιωτικό πορτοφόλι.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: η επιλογή αποστολής / λήψης ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη για όλα τα κρυπτονομίσματα που μπορείτε να αγοράσετε, να πουλήσετε και να αποθηκεύσετε.

 

Πώς να στείλετε κρυπτονομίσματα σε άλλο πορτοφόλι;

Ένας αναλυτικός οδηγός για τον τρόπο αποστολής κρυπτονομισμάτων σε άλλα πορτοφόλια από το Kriptomat.

Σημαντική ειδοποίηση ασφαλείας

Μόλις στείλετε κρυπτονομίσματα από την Kriptomat, δεν θα είναι το ανταλλακτήριο σε θέση να ανακτήσει τα χρήματα. Λάβετε υπόψη ότι:

 • Οι συναλλαγές κρυπτονομισμάτων είναι μη αναστρέψιμες και μπορεί να χάσετε την πρόσβαση στα χρήματά σας αν στείλετε κρυπτονομίσματα από το Kriptomat σε μια εξωτερική διεύθυνση πορτοφολιού που δεν είναι υπό τον έλεγχό σας.
 • Η αποστολή κρυπτονομισμάτων σε τρίτους όπως πλατφόρμες συναλλαγών, διαχειριστές επενδύσεων και μεσίτες μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη απώλεια χρημάτων. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτά τα ιδρύματα και τα άτομα μπορεί να είναι δόλια και εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι οι κρυπτογραφικές συναλλαγές είναι ανώνυμες.
 • Η αποστολή κρυπτονομισμάτων σε λάθος διεύθυνση πορτοφόλι μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη απώλεια των χρημάτων σας.

Για να στείλετε κρυπτονομίσματα σε άλλο πορτοφόλι:

 1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Kriptomat.
 2. Εντοπίστε την ενότητα Τα πορτοφόλια μου.
 3. Κάντε κλικ στα κρυπτονομίσματα που θέλετε να στείλετε. Θα ανοίξει μια ειδική σελίδα για το επιλεγμένο κρυπτονόμισμα.
 4. Εντοπίστε και κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή. Θα δείτε μια Σημαντική ειδοποίηση ασφαλείας.
 5. Κάντε κλικ σε όλα τα πλαίσια ελέγχου για να επιβεβαιώσετε ότι κατανοείτε τι σημαίνει η αποστολή κρυπτονομισμάτων σε εξωτερικές διευθύνσεις πορτοφολιού. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.
 6. Εισαγάγετε την Διεύθυνση παραλήπτη. Αυτή είναι η διεύθυνση του πορτοφολιού στην οποία θα στείλετε τα χρήματα. Παρακαλώ σημειώστε: με ορισμένα κρυπτονομίσματα, όπως XRP (Ripple), Stellar (XLM), θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση πορτοφολιού προορισμού και να εισαγάγετε την ετικέτα προορισμού.
 7. Εισαγάγετε το Ποσό για αποστολή. Αυτό είναι το ποσό κρυπτογράφησης που θα στέλνετε. (Το ελάχιστο ποσό αποστολής είναι 35EUR)
 8. Κάντε κλικ στην επιλογή Προεπισκόπηση συναλλαγής.
 9. Θα σταλεί ένας κωδικός SMS στον αριθμό τηλεφώνου σας και θα πρέπει να τον εισαγάγετε στο πλαίσιο διαλόγου. Εναλλακτικά, εάν έχετε ενεργοποιήσει το Google 2FA, θα πρέπει να εισαγάγετε τον εξαψήφιο κωδικό από την εφαρμογή Google Authenticator.
 10. Πριν κάνετε κλικ στην επιλογή Επιβεβαίωση και αποστολή, συνίσταται να ελέγξετε ξανά τα δεδομένα συναλλαγών για να βεβαιωθείτε ότι στέλνετε το σωστό ποσό κρυπτονομισμάτων στη σωστή διεύθυνση πορτοφολιού.

Θα πρέπει επίσης να επιβεβαιώσετε τη μεταφορά μέσω email εάν:

 • το ποσό αποστολής είναι μεγαλύτερο από 200 EUR,
 • είναι μια μεταφορά για πρώτη φορά σε μια νέα διεύθυνση πορτοφολιού crypto,
 • εάν πραγματοποιήσατε πολλές συναλλαγές σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πώς να λάβετε κρυπτονομίσματα από άλλο πορτοφόλι;

Ένας αναλυτικός οδηγός για τον τρόπο αποστολής κρυπτονομισμάτων από άλλα πορτοφόλια στο Kriptomat.

Εάν θέλετε να λάβετε / καταθέσετε κρυπτονομίσματα, θα χρειαστείτε μια διεύθυνση πορτοφολιού που να σχετίζεται με τον λογαριασμό σας στο Kriptomat. Η διεύθυνση για κάθε τύπο κρυπτονομίσματος δημιουργείται την πρώτη φορά που το αγοράζετε ή το λαμβάνετε. Μπορείτε να έχετε πολλές διευθύνσεις για κάθε τύπο κρυπτονομίσματος και μπορείτε να τις επαναχρησιμοποιήσετε.

Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να βρείτε μια διεύθυνση πορτοφολιού στην οποία μπορείτε να λάβετε τον επιλεγμένο τύπο κρυπτονομίσματος:

 1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Kriptomat.
 2. Εντοπίστε την ενότητα Τα πορτοφόλια μου.
 3. Κάντε κλικ στο κρυπτονόμισμα που θέλετε να λάβετε. Θα ανοίξει μια ειδική σελίδα για το επιλεγμένο κρυπτονόμισμα.
 4. Εντοπίστε και κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη. Θα δείτε μια ειδοποίηση ασφαλείας που σας υπενθυμίζει να στείλετε μόνο το επιλεγμένο κρυπτονόμισμα σε αυτήν τη διεύθυνση.
 5. Κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση διεύθυνσης.
 6. Εδώ μπορείτε να δείτε τη διεύθυνση πορτοφολιού του επιλεγμένου κρυπτονομίσματος. Η διεύθυνση παρουσιάζεται σε μορφή κωδικού QR εάν θέλετε να τη σαρώσετε με μια κινητή συσκευή και σε μορφή κειμένου εάν θέλετε απλώς να την αντιγράψετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να σαρώσετε τον κωδικό QR. Λάβετε υπόψη ότι με ορισμένα κρυπτονομίσματα, όπως XRP (Ripple), Stellar (XLM), θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση πορτοφολιού σας και την ετικέτα προορισμού.

Εάν έχετε ήδη μια διεύθυνση πορτοφολιού που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας στο Kriptomat, μπορείτε απλώς να την επαναχρησιμοποιήσετε.

*Για κάθε κρυπτονόμισμα υπάρχει ένα ελάχιστο ποσό για λήψη. Ελέγξτε το στον λογαριασμό σας στο Kriptomat.

Για να βρείτε μια λίστα διευθύνσεων:

 1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Kriptomat.
 2. Κάντε κλικ στο όνομά σας στην κεφαλίδα.
 3. Κάντε κλικ στο Ο λογαριασμός μου από το αναπτυσσόμενο μενού.
 4. Κάντε κλικ στην καρτέλα Διευθύνσεις. Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες σχετικά με όλες τις διευθύνσεις για κάθε τύπο κρυπτονομίσματος που έχετε λάβει ή αγοράσει ποτέ στο λογαριασμό σας στο Kriptomat.
 5. Βρείτε τη διεύθυνση για τον τύπο κρυπτονομίσματος που θέλετε να λάβετε και κάντε κλικ σε ένα από τα μπλε εικονίδια στο τέλος της σειράς. Μπορείτε να αντιγράψετε τη διεύθυνση σε μορφή κειμένου ή να δείτε τον κωδικό QR.

Μόλις βρείτε τη διεύθυνση του πορτοφολιού σας, μπορείτε να τη μοιραστείτε δημόσια με οποιονδήποτε από τον οποίο θέλετε να λαμβάνετε πληρωμές, δωρεές κ.λπ.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα υπάρχον πορτοφόλι με το Kriptomat;

Ακόμα κι αν έχετε το δικό σας ψηφιακό πορτοφόλι ή πορτοφόλια, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε εύκολα το Kriptomat.

Η διαισθητική διεπαφή Kriptomat σάς επιτρέπει να στέλνετε κρυπτονομίσματα από τον λογαριασμό σας Kriptomat στο δικό σας υπάρχον πορτοφόλι ή να λαμβάνετε υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα από το ψηφιακό πορτοφόλι σας απευθείας στον προσωπικό σας λογαριασμό Kriptomat για συναλλαγές ή φύλαξη.

Ανεξάρτητα από το εάν είστε προχωρημένος χρήστης με πολλά πορτοφόλια ή εάν ξεκινήσατε τον δρόμο σας στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, το Kriptomat προσφέρει ένα βολικό, δωρεάν και αδειοδοτημένο ψηφιακό πορτοφόλι σε όλους τους χρήστες του.

 

Πόσο κοστίζει ένα ψηφιακό πορτοφόλι Kriptomat;

Ένα ψηφιακό πορτοφόλι στο Kriptomat είναι εντελώς δωρεάν.

Μόλις εγγραφείτε και επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας με το Kriptomat, θα λάβετε μια δωρεάν ψηφιακή διεύθυνση πορτοφολιού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αποθήκευση ή τη μεταφορά των κρυπτονομισμάτων σας.

To Kriptomat παρέχει μια δωρεάν υπηρεσία ψηφιακού πορτοφολιού που εξασφαλίζει ευκολία χρήσης για όλους και παρέχει εξυπηρέτηση σε όλους τους χρήστες του.

 

Πού μπορώ να βρω ένα ιδιωτικό κλειδί για το Kriptomat πορτοφόλι μου;

Δεδομένου ότι η Kriptomat προσφέρει ένα δωρεάν και αδειοδοτημένο φιλοξενούμενο πορτοφόλι, δεν είναι εφικτό να παρέχετε τα ιδιωτικά κλειδιά σε μεμονωμένες διευθύνσεις πορτοφολιού.

Το Kriptomat έχει σχεδιαστεί για να είναι απλό και ασφαλές. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο προσφέρει μια δωρεάν φιλοξενούμενη υπηρεσία πορτοφολιού για όλους τους χρήστες, η οποία είναι φιλική προς το χρήστη, ειδικά σε σύγκριση με το υλικό και με άλλα φιλοξενούμενα πορτοφόλια. Αυτό διευκολύνει τη χρήση των κρυπτονομισμάτων και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια αποθήκευσης των στοιχείων σας (ιδιωτικά κλειδιά, απώλεια δεδομένων κ.λπ.).

Ωστόσο, αν θέλετε να το κάνετε, δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να μεταφέρετε τα κρυπτονομίσματα σας από τον λογαριασμό σας στο Kriptomat, στο δικό σας ιδιωτικό πορτοφόλι.

Αποποίηση ευθύνης: Το παρόν υλικό δεν περιέχει και δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως περιέχον επενδυτική συμβουλή, επενδυτικές συστάσεις, προσφορά ή προσέλκυση για συναλλαγές σε χρηματοοικονομικά μέσα. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ανάλυση συναλλαγών δεν αποτελεί αξιόπιστο δείκτη για τυχόν τρέχουσες ή μελλοντικές επιδόσεις, καθώς οι συνθήκες ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις, θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από ανεξάρτητους πιστοποιημένους χρηματοοικονομικούς συμβούλους για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους κινδύνους. ΠΡΟΣΟΧΗ στην μεταβλητότητα των τιμών των Κρυπτονομισμάτων και στις συναλλαγές CFD καθώς υπάρχουν κίνδυνοι για απώλειες των κεφαλαίων σας.

Share Tweet

Top Πάροχοι σε crypto trading

Binance Binance.com
Το κεφάλαιο σας βρίσκεται σε κίνδυνο προσοχή στην μεταβλητότητα των τιμών των κρυπτνομισμάτων
Kriptomat Αγοραπωλησίες crypto στην Kriptomat
Το κεφάλαιο σας βρίσκετε σε κίνδυνο. Προσοχή στην μεταβλητότητα των τιμών των κρυπτονομισμάτων
Ava Trade Συνδέσου και ξεκίνα τις συναλαγές!
*71% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD με αυτό τον πάροχο.
Plus500 Ξεκίνα με Plus500
82% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD