Η κεφαλαιοποίηση του Tether ξεπερνά τα 50 δισεκατομμύρια δολάρια!

Η κεφαλαιοποίηση του Tether (USDT) stablecoin έχει ξεπεράσει τα 50 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η εξέλιξη αυτή, σημαίνει ότι υπάρχουν πλέον περισσότερα από 50 δισεκατομμύρια USDT σε κυκλοφορία. Το καθένα είναι συνδεδεμένο να παρακολουθεί από ένα δολάριο ΗΠΑ.

Αυτό είναι ένα “εξαιρετικά σημαντικό ορόσημο”, δήλωσε ο CTO του, Paolo Ardoino. “Η επιτυχία του Tether είναι ένα προσχέδιο για ένα ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC) και ένα τραπεζικό σύστημα του μέλλοντος”, πρόσθεσε.

Σε μια άλλη ενδιαφέρουσα εξέλιξη, η έκδοση ή η προσφορά του Tether στο μπλοκ Tron, ξεπέρασε αυτήν του Ethereum. Η διανομή της στο Tron ανέρχεται στα 26 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ του Ethereum, στα 24,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

“Το Tether on Tron προτιμάται αυτή τη στιγμή, ως αποτέλεσμα των χαμηλότερων χρεώσεων συναλλαγών και των ταχύτερων χρόνων επιβεβαίωσης”, δήλωσε ο Ardoino στο The Block.

Το μεγαλύτερο μέρος της προσφοράς Tether, που βασίζεται στο Tron, είναι στο Binance, το Huobi και το OKEx. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες αυτών των ανταλλαγών προτιμούν trading σε USDT.

Το USDT είναι φθηνότερο σε σύγκριση με τα τραπεζικά εμβάσματα και ταχύτερο σε σύγκριση με πιστωτικές κάρτες και παραδοσιακά συστήματα πληρωμών. Εκτός από τις συναλλαγές, άλλες περιπτώσεις κορυφαίας χρήσης του USDT περιλαμβάνουν πληρωμές, εμβάσματα και χρήση σε αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi).

Το Tether παραμένει το μεγαλύτερο stablecoin στην αγορά, με μερίδιο αγοράς περίπου 66%. Στη συνέχεια ακολουθούν τα σταθερά νομίσματα USDC και BUSD, με μερίδιο περίπου 17% και 9%, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με στοιχεία από το CoinGecko , το Tether είναι το πιο traded κρυπτονόμισμα στον κόσμο, που ξεπερνά το Bitcoin, το Ethereum και το Dogecoin.

Το λανσάρισμα του USDT ως διακριτικό TRC-20, ανακοινώθηκε το 2019, σε μια προσπάθεια να επιτρέψει στους χρήστες να κάνουν πιο εύκολα συναλλαγές στο πλαίσιο αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi)

 

Αποποίηση ευθύνης: Το παρόν υλικό δεν περιέχει και δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως περιέχον επενδυτική συμβουλή, επενδυτικές συστάσεις, προσφορά ή προσέλκυση για συναλλαγές σε χρηματοοικονομικά μέσα. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ανάλυση συναλλαγών δεν αποτελεί αξιόπιστο δείκτη για τυχόν τρέχουσες ή μελλοντικές επιδόσεις, καθώς οι συνθήκες ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις, θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από ανεξάρτητους πιστοποιημένους χρηματοοικονομικούς συμβούλους για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους κινδύνους. ΠΡΟΣΟΧΗ στην μεταβλητότητα των τιμών των Κρυπτονομισμάτων και στις συναλλαγές CFD καθώς υπάρχουν κίνδυνοι για απώλειες των κεφαλαίων σας.

Share Tweet

Top Πάροχοι σε crypto trading

Kriptomat Αγοραπωλησίες crypto στην Kriptomat
Το κεφάλαιο σας βρίσκετε σε κίνδυνο. Προσοχή στην μεταβλητότητα των τιμών των κρυπτονομισμάτων
Ava Trade Συνδέσου και ξεκίνα τις συναλαγές!
*71% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD με αυτό τον πάροχο.
Plus500 Ξεκίνα με Plus500
*72% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD με αυτό τον πάροχο.
Capital Capital.com
Το 76.72% των λογαριασμών των μικροεπενδυτών χάνει χρήματα κατά τη διαπραγμάτευση των CFDs με αυτόν τον πάροχο. Θα πρέπει να εξετάσετε αν όντως καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν τα CFDs και αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να αναλάβετε τον υψηλό κίνδυνο να χάσετε τα χρήματά σας.