Ανταλλακτήριο Kriptomat: Οδηγός Κατάθεσης χρημάτων

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κατάθεση χρημάτων στην Kriptomat.

Σημαντική σημείωση: Μπορείτε να κάνετε μια κατάθεση μόνο αφού ολοκληρώσετε με επιτυχία τη διαδικασία επαλήθευσης ταυτότητας (KYC).

Για να πραγματοποιήσετε κατάθεση:

 1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Kriptomat.
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή Κατάθεση στην ενότητα κεφαλίδας.
 3. Επιλέξτε Τραπεζική μεταφορά / SEPA.
 4. Επιλέξτε τον τραπεζικό λογαριασμό της Kriptomat από το αναπτυσσόμενο μενού.
 5. Θα δείτε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες πληρωμής SEPA, συμπεριλαμβανομένων δεδομένων σχετικά με τη μεταφορά και τον παραλήπτη. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο Λήψη οδηγιών κατάθεσης εάν θέλετε να λάβετε τις πληροφορίες σε μορφή PDF ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εδώ μπορείτε επίσης να δείτε τον αριθμό αναφοράς. Συμπεριλάβετε αυτόν τον αριθμό στην κατάθεσή σας.
 6. Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα που παρέχονται στο προηγούμενο βήμα, πραγματοποιήστε την κατάθεση μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού. Ενώ το κάνετε αυτό, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι η πληρωμή πραγματοποιείται από τον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρείται στο όνομά σας (το όνομα του κατόχου του τραπεζικού λογαριασμού πρέπει να είναι το ίδιο με το όνομα του λογαριασμού σας Kriptomat). Δεν γίνονται δεκτές καταθέσεις τρίτων.
 7. Κάντε κλικ στο Έκανα την κατάθεση.

Συμβουλές για το πώς να κάνετε μια επιτυχημένη τραπεζική κατάθεση SEPA:

 • Βεβαιωθείτε ότι είστε ο ιδιοκτήτης του τραπεζικού λογαριασμού από τον οποίο θα στείλετε χρήματα (το όνομα στον τραπεζικό λογαριασμό πρέπει να ταιριάζει με το όνομα του ιδιοκτήτη του λογαριασμού Kriptomat).
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει τον αριθμό αναφοράς (ο κωδικός που αρχίζει με RF με κόκκινο χρώμα). Αν ξεχάσετε τον αριθμό αναφοράς κατά την πραγματοποίηση της κατάθεσης Revolut δεν θα μπορέσει να γίνει αντιστοιχία της κατάθεσης αυτής με τον λογαριασμό σας Kriptomat.
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε γράψει σωστά τη διεύθυνση του δικαιούχου και τη διεύθυνση της τράπεζας (αυτές οι 2 διευθύνσεις είναι διαφορετικές και αναφέρονται σαφώς μεταξύ των στοιχείων πληρωμής).
 • Λάβετε υπόψη ότι οι καταθέσεις τρίτων μπορεί να απορριφθούν αυτόματα και να σταλούν πίσω στον αρχικό τραπεζικό λογαριασμό, ή μπορεί να σας ζητηθεί απόδειξη της ιδιοκτησίας του κοινού λογαριασμού.
 • Μη διστάσετε να γράψετε τα γράμματα O, U, A αντί για Ö, Ü, Ä παντού όπου χρειάζεται, η τράπεζα θα είναι σε θέση να το δεχτεί. (Για παράδειγμα: γράψτε Kriptomat OU, αντί για Kriptomat OÜ).
 • Εάν έχετε κάνει την κατάθεση από κοινό τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει να προσκομίσετε απόδειξη του κοινού λογαριασμού (επίσημη τραπεζική δήλωση στην οποία αναφέρεστε ως ένας από τους δικαιούχους).

Λάβετε υπόψη: οι τραπεζικές μεταφορές SEPA μπορεί να διαρκέσουν έως και 3 εργάσιμες ημέρες, αν και συνήθως πραγματοποιούνται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω email και SMS μόλις τα χρήματα γίνουν διαθέσιμα στο υπόλοιπο του Kriptomat.

Σημειώσεις:

 • Για κάθε κατάθεση SEPA, θα ισχύει το τέλος τραπεζικής συναλλαγής, ανάλογα με την επιλεγμένη μέθοδο κατάθεσης που είναι διαθέσιμη στη χώρα σας.
 • Προς το παρόν το μόνο νόμισμα Fiat που είναι αποδεκτό στο Kriptomat είναι EUR, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει κατάθεση σε EUR.

Πώς να βρείτε τα στοιχεία τραπεζικής κατάθεσης SEPA;

Ένας οδηγός βήμα-προς-βήμα για τον τρόπο εύρεσης των στοιχείων τραπεζικής κατάθεσης SEPA.

Για να βρείτε στοιχεία τραπεζικής κατάθεσης SEPA:

 1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Kriptomat.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Κατάθεση στην ενότητα κεφαλίδας.                                                                                                                                        kriptomat
 3. Επιλέξτε Τραπεζική μεταφορά / SEPA.                                                                                                                                                                          kriptomat
 4. Επιλέξτε τον τραπεζικό λογαριασμό της Kriptomat από το αναπτυσσόμενο μενού.
 5. Θα δείτε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες πληρωμής SEPA, συμπεριλαμβανομένων δεδομένων σχετικά με τη μεταφορά και τον παραλήπτη. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο Λήψη οδηγιών κατάθεσης εάν θέλετε να λάβετε τις πληροφορίες σε μορφή PDF
 6. Για να κάνετε μια κατάθεση, πρέπει να επισκεφθείτε την τράπεζά σας ή την ηλεκτρονική τράπεζα και να ακολουθήσετε τις οδηγίες.

Υποστηριζόμενοι τρόποι πληρωμής

Το Kriptomat υποστηρίζει επί του παρόντος τραπεζικές μεταφορές SEPA πληρωμές πιστωτικών καρτών (Mastercard και Visa), Sofort, Skrill και Neteller.

Προς το παρόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Visa και Mastercard για άμεσες πληρωμές με πιστωτική κάρτα.

Εάν χρησιμοποιείτε παρόχους πληρωμών τρίτων, όπως Sofort , Skrill και Neteller μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες κάρτες όπως Amex, Diners, κάρτα Maestro κ.λπ. μέσω αυτών.

Και οι δύο λύσεις κάνουν τις διαδικτυακές πληρωμές εύκολες και ασφαλείς.

Προς το παρόν, οι καταθέσεις και οι αναλήψεις FIAT είναι δυνατές μόνο μέσω της φόρμας SEPA και πρέπει να είναι σε ευρώ (EUR).

 

Γιατί απορρίφθηκε η κατάθεσή μου σε ευρώ;

Πραγματοποιήσατε κατάθεση και απορρίφθηκε; Ανακαλύψτε τους πιθανούς λόγους.

Ως υπηρεσία που ελέγχεται από την κυβέρνηση και προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των λογαριασμών και των συναλλαγών των χρηστών της Kriptomat, η Kriptomat ενδέχεται να απορρίψει ορισμένες συναλλαγές κατάθεσης σε ευρώ.

Συναλλαγές μπορούν επίσης να απορριφθούν από τους τραπεζικούς συνεργάτες.

Πιθανοί λόγοι για τους οποίους η Kriptomat επιστρέφει τα χρήματα μπορεί να είναι:

 • Μεταφορές τρίτων μερών – μεταφορές που προέρχονται από τραπεζικό λογαριασμό με τίτλο διαφορετικό από τον κάτοχο του λογαριασμού Kriptomat. Δεν επιτρέπονται μεταφορές τρίτων στο Kriptomat, οπότε βεβαιωθείτε ότι όλες οι μεταφορές στο λογαριασμό σας στο Kriptomat πραγματοποιούνται από τραπεζικό λογαριασμό που διατηρείται στο όνομά σας. Εάν πραγματοποιηθεί κατάθεση από τραπεζικό λογαριασμό που έχει καταχωριστεί σε διαφορετικό άτομο από τον λογαριασμό σας στο Kriptomat, θα επιστραφεί αυτόματα στον αρχικό τραπεζικό λογαριασμό.
 • Απορριφθέν KYC – Δεν περάσατε την επαλήθευση ταυτότητάς σας ή απορριφθήκατε κατά τον τρέχοντα περιοδικό έλεγχο παρασκηνίου για υπάρχοντες χρήστες.
 • Ποσό χαμηλότερο από 35,00 EUR – Η ελάχιστη κατάθεση είναι 35,00 EUR. Συναλλαγές χαμηλότερες από αυτήν θα επιστρέφονται αυτόματα στον αρχικό τραπεζικό λογαριασμό.
 • Αποτυχημένος έλεγχος EDD (Ενισχυμένη Δέουσα Επιμέλεια) ή άλλος έλεγχος συμμόρφωσης – Όταν ένας χρήστης υπερβαίνει το όριο των 15.000,00 EUR στις καταθέσεις, πραγματοποιείται εφάπαξ επιπρόσθετος έλεγχος EDD ή άλλοι ελέγχοι (IDCP, παρακολούθηση). Εάν δεν περάσετε τον έλεγχο, δεν θα γίνουν δεκτές οι καταθέσεις σας
 • Ύποπτες και δυνητικά δόλιες δραστηριότητες – εάν η ομάδα κινδύνου της Kriptomat παρατηρήσει κάθε είδους ύποπτη δραστηριότητα.
 • Πραγματοποιήσατε τραπεζική μεταφορά SWIFT – Οι τραπεζικές μεταφορές SWIFT δεν υποστηρίζονται προς το παρόν από την Kriptomat. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τρόπο πληρωμής SEPA.

Πιθανοί λόγοι που οι τραπεζικοί συνεργάτες μπορεί να επιστρέψουν τα χρήματα είναι:

 • Λάθος στοιχεία παραλήπτη – δεν εισαγάγατε τα σωστά στοιχεία της εταιρείας ή χρησιμοποιήσατε λάθος στοιχεία.
 • Γρήγορη, επείγουσα, Tele2 συναλλαγή – γίνονται δεκτές μόνο κανονικές συναλλαγές SEPA. Εάν χρησιμοποιείτε πρόσθετες επιλογές όπως γρήγορη, επείγουσα, tele2 υπάρχει πιθανότητα οι συναλλαγές σας να σας επιστραφούν.
 • Ύποπτη συναλλαγή – εάν η ομάδα συμμόρφωσης του συνεργάτη παρατηρήσει οποιοδήποτε είδος ύποπτης δραστηριότητας ή θεωρεί εσάς πελάτη υψηλού κινδύνου

Κάθε επιστροφή χρημάτων ενδέχεται να συνεπάγεται επιπλέον χρεώσεις συναλλαγής.

Εάν η κατάθεσή σας απορρίφθηκε, ελέγξτε τα εισερχόμενά σας για ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την ομάδα συμμόρφωσης (compliance@kriptomat.io).

Σε περίπτωση επιπλέον ερωτήσεων, επικοινωνήστε με το compliance@kriptomat.io.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προς το παρόν το μόνο υποστηριζόμενο νόμισμα FIAT είναι EUR.

Αποποίηση ευθύνης: Το παρόν υλικό δεν περιέχει και δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως περιέχον επενδυτική συμβουλή, επενδυτικές συστάσεις, προσφορά ή προσέλκυση για συναλλαγές σε χρηματοοικονομικά μέσα. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ανάλυση συναλλαγών δεν αποτελεί αξιόπιστο δείκτη για τυχόν τρέχουσες ή μελλοντικές επιδόσεις, καθώς οι συνθήκες ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις, θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από ανεξάρτητους πιστοποιημένους χρηματοοικονομικούς συμβούλους για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους κινδύνους. ΠΡΟΣΟΧΗ στην μεταβλητότητα των τιμών των Κρυπτονομισμάτων και στις συναλλαγές CFD καθώς υπάρχουν κίνδυνοι για απώλειες των κεφαλαίων σας.

Share Tweet

Top Πάροχοι σε crypto trading

Binance Binance.com
Το κεφάλαιο σας βρίσκεται σε κίνδυνο προσοχή στην μεταβλητότητα των τιμών των κρυπτνομισμάτων
Kriptomat Αγοραπωλησίες crypto στην Kriptomat
Το κεφάλαιο σας βρίσκετε σε κίνδυνο. Προσοχή στην μεταβλητότητα των τιμών των κρυπτονομισμάτων
Ava Trade Συνδέσου και ξεκίνα τις συναλαγές!
*71% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD με αυτό τον πάροχο.
Plus500 Ξεκίνα με Plus500
86% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD