Ethereum: Η κοινότητα καλείται να δοκιμάσει τη συγχώνευση

Ένας προγραμματιστής του Ethereum (ETH) κάλεσε την κοινότητα να βοηθήσει στη δοκιμή του λεγόμενου Merge – το κεντρικό δίκτυο του Ethereum «συγχωνεύεται» με το σύστημα απόδειξης στοιχήματος (PoS) της αλυσίδας beacon – και η έναρξη του νέου προγράμματος φαίνεται να είναι επιτυχής.

«Το Ethereum χρειάζεται από εσάς να δοκιμάσετε τη συγχώνευση», προέτρεψε το meme που συνόδευε την ανάρτηση από τον προγραμματιστή Marius van der Wijden, στην οποία ανακοίνωσε αυτό το νέο πρόγραμμα.


Ο προγραμματιστής σημείωσε αμέσως μετά τη δημοσίευση της πρόσκλησης στις 29 Νοεμβρίου ότι:

«Το πρόγραμμα ξεκίνησε ήδη τέλεια, έχουμε πάνω από 150 συμμετέχοντες. Και τα πρώτα έγγραφα έχουν ήδη γραφτεί!».

Σύμφωνα με το δημοσιευμένο έγγραφο δομής, το πρόγραμμα θα πρέπει να είναι «αρκετά αυτοκαθοδηγούμενο» και δεν θα αποζημιώνεται. Οι άνθρωποι μπορούν να αποφασίσουν πόσο χρόνο και προσπάθεια θέλουν να αφιερώσουν σε αυτό, ενώ «καθετί μικρό βοηθάει».

 

Τρία προτεινόμενα σημεία εκκίνησης στο Blockchain του Ethereum

Τρία κομμάτια παρουσιάζονται για να χρησιμεύσουν ως πιο εύκολο σημείο εκκίνησης, αν και δεν χρειάζεται να ακολουθηθούν:

  • Χρήστες: μη τεχνικά άτομα θα μπορούσαν να κάνουν εργασίες όπως η δημιουργία μιας συναίνεσης και ενός πελάτη επιπέδου εκτέλεσης, η αναφορά ασαφών σημείων και αστοχιών, η σύνταξη τεκμηρίωσης κ.λπ.
  • Τεχνικοί: άτομα με τεχνικό υπόβαθρο που δεν είναι στο Ethereum/blockchain, θα μπορούσαν να καταθέσουν στη σύμβαση κατάθεσης, να εκτελέσουν το δικό τους πρόγραμμα επικύρωσης, να αναπτύξουν και να δοκιμάσουν συμβόλαια, να δημιουργήσουν τα δικά τους δοκιμαστικά δίκτυα κ.λπ.
  • Επαγγελματίες Τεχνικοί: άτομα με εξαιρετικά τεχνικό υπόβαθρο στο blockchain, θα μπορούσαν να ελέγξουν τους κωδικούς και τις προδιαγραφές, να γράψουν εργαλεία για να οπτικοποιήσουν τη συγχώνευση και να εμφανίσουν forks, να προτείνουν μη έγκυρα μπλοκ κ.λπ.

“Ένα εξαιρετικό πρώτο βήμα είναι να ξεκινήσετε έναν κόμβο και να εγγραφείτε στο δίκτυο δοκιμών, η προκαταρκτική τεκμηρίωση για αυτό είναι εδώ “, είπε ο Wijden.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να τεκμηριώσουν τη δουλειά τους καθώς προχωρούν και να τη μοιράζονται στο διαδίκτυο, ενώ ο Wijden τους προέτρεψε επίσης να εγγραφούν στο κανάλι R&D Discord του Ethereum, το οποίο χρησιμοποιείται από τους Core Developers για τη συζήτηση τεχνικών θεμάτων.

Όπως αναφέρθηκε, η Συγχώνευση αναμένεται να γίνει τον Μάιο ή τον Ιούνιο του επόμενου έτους.

Πηγή: cryptonews.com

Αποποίηση ευθύνης: Το παρόν υλικό δεν περιέχει και δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως περιέχον επενδυτική συμβουλή, επενδυτικές συστάσεις, προσφορά ή προσέλκυση για συναλλαγές σε χρηματοοικονομικά μέσα. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ανάλυση συναλλαγών δεν αποτελεί αξιόπιστο δείκτη για τυχόν τρέχουσες ή μελλοντικές επιδόσεις, καθώς οι συνθήκες ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις, θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από ανεξάρτητους πιστοποιημένους χρηματοοικονομικούς συμβούλους για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους κινδύνους. ΠΡΟΣΟΧΗ στην μεταβλητότητα των τιμών των Κρυπτονομισμάτων και στις συναλλαγές CFD καθώς υπάρχουν κίνδυνοι για απώλειες των κεφαλαίων σας.

Share Tweet

Top Πάροχοι σε crypto trading

Kriptomat Αγοραπωλησίες crypto στην Kriptomat
Το κεφάλαιο σας βρίσκετε σε κίνδυνο. Προσοχή στην μεταβλητότητα των τιμών των κρυπτονομισμάτων
Ava Trade Συνδέσου και ξεκίνα τις συναλαγές!
*71% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD με αυτό τον πάροχο.
Plus500 Ξεκίνα με Plus500
*72% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD με αυτό τον πάροχο.
Capital Capital.com
Το 76.72% των λογαριασμών των μικροεπενδυτών χάνει χρήματα κατά τη διαπραγμάτευση των CFDs με αυτόν τον πάροχο. Θα πρέπει να εξετάσετε αν όντως καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν τα CFDs και αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να αναλάβετε τον υψηλό κίνδυνο να χάσετε τα χρήματά σας.