Η Grayscale εγκαινιάζει το Solana Trust!

Η Grayscale, η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, ανακοίνωσε ότι λανσάρει ένα προϊόν που θα βασίζεται και θα επενδύει αποκλειστικά σε Solana. Το Grayscale Solana Trust θα είναι η 16η επένδυση προϊόντος από την εταιρία.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, το Grayscale Solana Trust θα είναι διαθέσιμο σε μεμονωμένους και θεσμικούς επενδυτές. Επιπλέον, η κυκλοφορία του προϊόντος έρχεται καθώς το διακριτικό SOL αναφέρει σημαντικά κέρδη φέτος.

Grayscale Solana Trust

Το νέο Grayscale Solana Trust θα λειτουργεί όπως και τα καταπιστεύματα επενδύσεων ενός περιουσιακού στοιχείου στην εταιρεία. Η Grayscale έχει ήδη άλλα καταπιστεύματα που προσφέρουν στους επενδυτές έκθεση σε κρυπτονομίσματα όπως Bitcoin, Basic Attention Token, Bitcoin Cash, Chainlink, Ethereum, Ethereum Classic, Decentraland και άλλα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grayscale, Michael Sonnenshein, σχολίασε αυτήν την προσθήκη δηλώνοντας:

«Είχαμε μια θέση στην πρώτη γραμμή για την αποδοχή και την υιοθέτηση του crypto και διαπιστώνουμε όλο και περισσότερο ότι οι επενδυτές διαφοροποιούν την έκθεσή τους και πέρα ​​από ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία όπως το Bitcoin και το Ethereum.

Ο Sonnenshein σημείωσε ότι η Grayscale θα συνεχίσει να επεκτείνει τα προϊόντα κρυπτονομισμάτων της και θα προσφέρει στους επενδυτές την ευκαιρία να εμπλακούν στην ψηφιακή οικονομία. Το Solana Trust έρχεται με ελάχιστη επένδυση 25.000$ και μέση ετήσια αμοιβή 2,5%.

 

Το Solana ανέβηκε κατά 10.000% σε ένα χρόνο

Τα δεδομένα από την CoinGecko δείχνουν ότι το Solana (SOL/USD) έχει κερδίσει περισσότερο από 10.000% κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους. Επί του παρόντος, το SOL κατατάσσεται ως το 5ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα ανά κεφαλαιοποίηση αγοράς, με πάνω από 66 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το δίκτυο του Solana πιστεύεται ότι είναι ένας «δολοφόνος του Ethereum», επειδή επιδιώκει να λύσει τα περισσότερα από τα προβλήματα που υπάρχουν στο δίκτυο του Ethereum.

Το Solana χρησιμοποιεί ένα πρωτόκολλο απόδειξης του ιστορικού που επιτρέπει στο δίκτυο να προσφέρει υψηλές ταχύτητες συναλλαγών. Το Solana πιστεύεται ότι είναι το ταχύτερο δίκτυο blockchain στην αγορά. Το δίκτυο χρεώνει επίσης χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών ύψους 0,01$, κάτι που είναι μια τεράστια αντίθεση από τις εξαιρετικά υψηλές χρεώσεις στο Ethereum.

Λόγω αυτής της επεκτασιμότητας, το Solana έχει λάβει μεγάλη υιοθέτηση φέτος. Έργα όπως το Power Ledger μετακόμισαν από το Ethereum στο Solana στις αρχές του έτους. Σύμφωνα με το DeFi Llama, η συνολική αξία που έχει κλειδωθεί στο blockchain του Solana είναι πάνω από 14 δισεκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για μια αξιοσημείωτη αύξηση από το TVL των 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων στις αρχές του Αυγούστου.

Πηγή: invezz.com

Αποποίηση ευθύνης: Το παρόν υλικό δεν περιέχει και δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως περιέχον επενδυτική συμβουλή, επενδυτικές συστάσεις, προσφορά ή προσέλκυση για συναλλαγές σε χρηματοοικονομικά μέσα. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ανάλυση συναλλαγών δεν αποτελεί αξιόπιστο δείκτη για τυχόν τρέχουσες ή μελλοντικές επιδόσεις, καθώς οι συνθήκες ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις, θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από ανεξάρτητους πιστοποιημένους χρηματοοικονομικούς συμβούλους για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους κινδύνους. ΠΡΟΣΟΧΗ στην μεταβλητότητα των τιμών των Κρυπτονομισμάτων και στις συναλλαγές CFD καθώς υπάρχουν κίνδυνοι για απώλειες των κεφαλαίων σας.

Share Tweet

Top Πάροχοι σε crypto trading

Kriptomat Αγοραπωλησίες crypto στην Kriptomat
Το κεφάλαιο σας βρίσκετε σε κίνδυνο. Προσοχή στην μεταβλητότητα των τιμών των κρυπτονομισμάτων
Ava Trade Συνδέσου και ξεκίνα τις συναλαγές!
*71% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD με αυτό τον πάροχο.
Plus500 Ξεκίνα με Plus500
*72% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD με αυτό τον πάροχο.
Capital Capital.com
Το 76.72% των λογαριασμών των μικροεπενδυτών χάνει χρήματα κατά τη διαπραγμάτευση των CFDs με αυτόν τον πάροχο. Θα πρέπει να εξετάσετε αν όντως καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν τα CFDs και αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να αναλάβετε τον υψηλό κίνδυνο να χάσετε τα χρήματά σας.