Το Binance απέσυρε το LUNA και το UST!

Τα πράγματα δεν βελτιώνονται για το οικοσύστημα του Terra, καθώς το Binance αποφάσισε τώρα να διαγράψει τα ζεύγη συναλλαγών LUNA και UST.

Στις 13 Μαΐου, το Binance, το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο σε όγκο, δημοσίευσε μια ειδοποίηση για την αφαίρεση ορισμένων ζευγών περιθωρίων και spot συναλλαγών.

Το ανταλλακτήριο πρόσθεσε ότι θα αφαιρέσει και θα σταματήσει τις συναλλαγές, θα κλείσει τις θέσεις των χρηστών, θα πραγματοποιήσει έναν αυτόματο διακανονισμό και θα ακυρώσει όλες τις εκκρεμείς παραγγελίες στις 00:40 UTC.

Τα ζεύγη spot συναλλαγών που έπρεπε να αφαιρεθούν περιελάμβαναν LUΝΑ/BTC, LUΝΑ/BIDR, LUΝΑ/AUD, LUΝΑ/BNB, LUNA/ETH, LUΝΑ/USDT, LUΝΑ/GBP, LUΝΑ/BRL, LUΝΑ/TRY και LUΝΑ/EUR.

Επίσης, σταμάτησε τη συναλλακτική δραστηριότητα για το stablecoin UST, αφαιρώντας τα ακόλουθα ζεύγη: BTC/UST, LUNA/UST, ETH/UST, BNB/UST και UST/USDT. Η εταιρεία απομάκρυνε επίσης τη σύμβαση αορίστου χρόνου LUΝΑ/BUSD με περιθώριο BUSD.

 

Τρομερές στιγμές για το Terra LUNA

Η κίνηση έρχεται καθώς το LUNA συνετρίβη στο μηδέν, ή 0,00001944 $ τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές σύμφωνα με το CoinGecko. Το διακριτικό είναι πλέον επίσημα σε 100% πτώση όπως αναφέρει η πλατφόρμα και η προσφορά που κυκλοφορεί είναι 6,5 τρισεκατομμύρια νομίσματα. Ο Goldbug και ο επικριτής του crypto Peter Schiff δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο να κριτικάρει με αυτό το tweet:

«Το Terra LUΝΑ παρέχει ένα τέλειο παράδειγμα του γιατί δεν πρέπει πάντα να «αγοράζετε το dip». Χθες το Luna σημείωσε πτώση 98%. Αν αγοράσατε αυτή το dip νομίζοντας ότι το κραχ δημιούργησε μια μεγάλη ευκαιρία αγοράς, χάσατε 99,3% σήμερα. Αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιoδήποτε κρυπτονόμισμα».

terra-luna-ust

Διάγραμμα LUNA/USD από το TradingView

Το UST εξακολουθεί να κρέμεται εκεί, αλλά μετά βίας. Το άλλοτε τρίτο μεγαλύτερο stablecoin κυμαινόταν γύρω από το επίπεδο των $0,168 τη στιγμή της σύνταξης, ωστόσο, ήταν πολύ χαμηλότερο σε ορισμένα ανταλλακτήρια σύμφωνα με τον αναλυτή του κλάδου Colin Wu:


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Νότιας Κορέας, η αστυνομία ερευνά μια αναφορά ότι άγνωστος επισκέφτηκε το σπίτι του διευθύνοντος συμβούλου της Terraform Labs, Κβόν Ντο-χιούνγκ. Η σύζυγος του Κβόν ζήτησε από την αστυνομία να ορίσει ένα άτομο για έκτακτη προσωπική προστασία.

Το blockchain Terra σταμάτησε στις 13 Μαΐου, για να επιτρέψει στους επικυρωτές «να καταλήξουν σε ένα σχέδιο για την ανασύστασή του».

Πηγή: beincrypto.com

Αποποίηση ευθύνης: Το παρόν υλικό δεν περιέχει και δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως περιέχον επενδυτική συμβουλή, επενδυτικές συστάσεις, προσφορά ή προσέλκυση για συναλλαγές σε χρηματοοικονομικά μέσα. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ανάλυση συναλλαγών δεν αποτελεί αξιόπιστο δείκτη για τυχόν τρέχουσες ή μελλοντικές επιδόσεις, καθώς οι συνθήκες ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις, θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από ανεξάρτητους πιστοποιημένους χρηματοοικονομικούς συμβούλους για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους κινδύνους. ΠΡΟΣΟΧΗ στην μεταβλητότητα των τιμών των Κρυπτονομισμάτων και στις συναλλαγές CFD καθώς υπάρχουν κίνδυνοι για απώλειες των κεφαλαίων σας.

Share Tweet

Top Πάροχοι σε crypto trading

Binance Binance.com
Το κεφάλαιο σας βρίσκεται σε κίνδυνο προσοχή στην μεταβλητότητα των τιμών των κρυπτνομισμάτων
Kriptomat Αγοραπωλησίες crypto στην Kriptomat
Το κεφάλαιο σας βρίσκετε σε κίνδυνο. Προσοχή στην μεταβλητότητα των τιμών των κρυπτονομισμάτων
Ava Trade Συνδέσου και ξεκίνα τις συναλαγές!
*71% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD με αυτό τον πάροχο.
Plus500 Ξεκίνα με Plus500
86% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD