Πώς να κερδίσετε χρήματα μέσω Blockchain, NFTs και DeFi;

Το Blockchain και το DeFi έχουν βοηθήσει να εξελιχθεί ο χώρος του Crypto, σε κάτι περισσότερο από ένα απλό ψηφιακό νόμισμα, ώστε να είναι πλέον κοινός τόπος σε διάφορους τομείς. Είτε πρόκειται για GameFi, NFTs, επιστήμη ή τεχνολογία, το blockchain έχει μια πληθώρα εφαρμογών.

Το να κρατάτε τα κρυπτονομίσματά σας έχει γίνει πιο πλεονεκτικό από ποτέ με το staking. Το staking επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν ανταμοιβές για τις θέσεις τους, χωρίς την απαίτηση ειδικού εξοπλισμού (σε αντίθεση με την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων). Ενώ το κάνετε αυτό, συμβάλλετε στην ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του blockchain. Τέλος, το staking είναι λιγότερο επιβλαβές για το περιβάλλον από την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, λόγω της χαμηλότερης χρήσης ηλεκτρικής ενέργειας.

Με την έλευση των NFTs, το 2021 μπορεί να περιγραφεί ως ένα καλωσόρισμα στον κόσμο του παιχνιδιού – με απώτερο σκοπό το κέρδος, καθώς εγκαινίασε μια νέα εποχή του NFΤ gaming, και μαζί του, ένα τεράστιο ποσό θετικών ειδήσεων στον χώρο. Όλα αυτά οδηγούν σε νέα υψηλά την αγορά κρυπτονομισμάτων.

Το να κερδίσετε χρήματα στον χώρο των κρυπτονομισμάτων δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο. Καθώς τα εμπόδια εισόδου έχουν μειωθεί, οι πληροφορίες που είναι διαθέσιμες σε διάφορες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μπορούν να σας βοηθήσουν να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις. Οι πληροφορίες που λαμβάνετε είναι συχνά ευαίσθητες στο χρόνο. Μόλις τις καταλάβετε, η λήψη αποφάσεων μπορεί να χρειαστεί να είναι γρήγορη, για να επωφεληθείτε από αυτές. Κάνοντας την έρευνά σας, ακολουθώντας τους σωστούς παράγοντες επιρροής στο Twitter, παίρνοντας μέρος σε δημοφιλή κανάλια και δίκτυα Telegram κρυπτονομισμάτων στο Discord, θα έχετε τα τελευταία νέα και πληροφορίες σχετικά με διάφορα NFTs και νομίσματα, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας.

 

«Παίξτε για να κερδίσετε»

Στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών, το επιχειρηματικό μοντέλο «Play-to-Earn» είναι μια από τις πιο πρόσφατες καινοτομίες. Είναι μια επιχειρηματική στρατηγική που αγκαλιάζει την ιδέα μιας ανοιχτής οικονομίας και ανταμείβει όλους τους παίκτες, που προσφέρουν αξία στο περιβάλλον του παιχνιδιού, με οικονομικές ανταμοιβές.

Καθώς η τεχνολογία έχει γίνει πιο προσιτή στο ευρύ κοινό, έχουν αναπτυχθεί και επιχειρηματικά μοντέλα βιντεοπαιχνιδιών. Είναι σαν να παίζετε παιχνίδια σε μηχανές arcade, σε τοπικά κέντρα παιχνιδιών στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Οι παίκτες θα διεκδικούσαν την υψηλότερη βαθμολογία με μια τσέπη γεμάτη κέρματα.

Το επιχειρηματικό μοντέλο «play-to-earn» δίνει στους παίκτες την κυριότητα των περιουσιακών στοιχείων εντός του παιχνιδιού και να τους επιτρέπει να αυξήσουν την αξία τους παίζοντας ενεργά το παιχνίδι. Οι παίκτες δημιουργούν αξία για τους άλλους παίκτες και τους δημιουργούς, συμμετέχοντας στην οικονομία του παιχνιδιού. Ως αποτέλεσμα, τους απονέμονται περιουσιακά στοιχεία εντός του παιχνιδιού. Αυτά τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία κυμαίνονται από κρυπτονομίσματα έως στοιχεία εντός παιχνιδιού, που έχουν γίνει διακριτικά στο blockchain. Ως αποτέλεσμα, το επιχειρηματικό μοντέλο «play-to-earn» συνδυάζεται καλά με τα παιχνίδια blockchain.

 

Τι κάνει το Play2Earn μοναδικό στο Crypto το 2021;

Η προσέγγιση «Play to Earn» έχει βελτιωθεί χάρη στην τεχνολογία blockchain και τα οφέλη της αγοράς Crypto, συγκεκριμένα:

  • Το NFT έχει συμπεριληφθεί στο πρωτόκολλο των εταιρειών τυχερών παιχνιδιών.
  • Η ιδιοκτησία των χρηστών των στοιχείων εντός του παιχνιδιού έχει βελτιωθεί.
  • Οι παίκτες δημιουργούν αξία για άλλους παίκτες και προγραμματιστές και ανταμείβονται με περιουσιακά στοιχεία εντός του παιχνιδιού (εγγενή μάρκες/NFT), σε αντάλλαγμα με το staking των περιουσιακών τους στοιχείων.

Η κοπή των NFTs και το staking δεν γινόντουσαν ποτέ με πιο εύκολο τρόπο και η αλυσίδα του Binance Smart έχει αποδειχθεί ότι είναι το πιο πολλά υποσχόμενο σημείο εκκίνησης για αυτά. Τα token swaps έχουν αναβαθμιστεί. Το Pancake Swap είναι ένα από τα κορυφαία αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια ή stakings dApps στην Binance Smart Chain (BSC).

 

Pancake Swap και NFTs

To Pancake Swap ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020. Με περισσότερα από 3,76 δισεκατομμύρια δολάρια σε staked περιουσιακά στοιχεία από το 2021, η πλατφόρμα ήταν ο μεγαλύτερος αυτοματοποιημένος κατασκευαστής αγοράς (AMM) στο δίκτυο BSC.

Αρκετά NFTs και νομίσματα αγωνίζονται για μια αναγνωρισμένη θέση στο Pancake Swap με την αυξανόμενη δημοτικότητά του. Το CactiClub, ένα από τα ανερχόμενα NFTs στην αγορά, είναι ένα οικοσύστημα που βασίζεται στο BSC και περιστρέφεται γύρω από τις εκπληκτικές αποδόσεις των 4K τρισδιάστατων NFTs. Το #BornBadGirls και το #BornBadBoys είναι μερικά από τα πρώτα που προκρίθηκαν ήδη και περιλαμβάνονται στη Φάση 2.

Και με όλα αυτά που συμβαίνουν, το Pancake Swap δημιούργησε το δικό του NFT Marketplace που είναι πλέον ζωντανό. Aρχικά επρόκειτο να βγει ζωντανά στα γενέθλια του PancakeSwap (22 Σεπτεμβρίου), ωστόσο κυκλοφόρησε μόλις οκτώ ημέρες αργότερα, (30 Σεπτεμβρίου). Η αγορά του PancakeSwap έχει ήδη καθιερωθεί ως ισχυρή υποψήφια για μία από τις καλύτερες αγορές NFT εκεί έξω. Κατατάσσεται επί του παρόντος στην 5η θέση στην αξιολόγηση 24ωρου όγκου συναλλαγών του dAppRadar, για τις αγορές NFT.

Αυτό που έχει καταστεί σαφές είναι ότι το να κερδίζεις χρήματα από το blockchain δεν απαιτεί συγκεκριμένες δεξιότητες, καθώς μπορεί κανείς απλώς να ακολουθεί αυτό που κάνουν οι άλλοι και να χρησιμοποιεί αυτό που προσφέρει το blockchain και να κερδίζει χρήματα ταυτόχρονα. Η έγκαιρη είσοδος σε NFT μπορεί να πολλαπλασιάσει τις αποδόσεις σας κατά 10x ή ακόμα και 100x.

Πηγή: coinquora.com

Αποποίηση ευθύνης: Το παρόν υλικό δεν περιέχει και δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως περιέχον επενδυτική συμβουλή, επενδυτικές συστάσεις, προσφορά ή προσέλκυση για συναλλαγές σε χρηματοοικονομικά μέσα. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ανάλυση συναλλαγών δεν αποτελεί αξιόπιστο δείκτη για τυχόν τρέχουσες ή μελλοντικές επιδόσεις, καθώς οι συνθήκες ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις, θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από ανεξάρτητους πιστοποιημένους χρηματοοικονομικούς συμβούλους για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους κινδύνους. ΠΡΟΣΟΧΗ στην μεταβλητότητα των τιμών των Κρυπτονομισμάτων και στις συναλλαγές CFD καθώς υπάρχουν κίνδυνοι για απώλειες των κεφαλαίων σας.

Share Tweet

Top Πάροχοι σε crypto trading

Kriptomat Αγοραπωλησίες crypto στην Kriptomat
Το κεφάλαιο σας βρίσκετε σε κίνδυνο. Προσοχή στην μεταβλητότητα των τιμών των κρυπτονομισμάτων
Ava Trade Συνδέσου και ξεκίνα τις συναλαγές!
*71% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD με αυτό τον πάροχο.
Plus500 Ξεκίνα με Plus500
*72% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD με αυτό τον πάροχο.
Capital Capital.com
Το 76.72% των λογαριασμών των μικροεπενδυτών χάνει χρήματα κατά τη διαπραγμάτευση των CFDs με αυτόν τον πάροχο. Θα πρέπει να εξετάσετε αν όντως καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν τα CFDs και αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να αναλάβετε τον υψηλό κίνδυνο να χάσετε τα χρήματά σας.