προβλέψεις bitcoin : Κρίσιμος ο Ιούνιος του 2021!

Η διετία 2020-2021 έχει αποδειχθεί πολύ σημαντική για την αγορά κρυπτονομισάτων με ο bitcoin και τα κρυπτονομίσματα να παρουσιάζουν τεράστια άνοδο. Η κούρσα αυτή οδήγησε σε εικοσαπλασιασμό της κεφαλαιοποίησης των κρυπτονομισμάτων . Παρόλα αυτά τα tween του Elon Musk οι δηλώσει του Tramp και φόβοι για ρυθμιστικές εξελίξεις σχετικά με τα κρυπτονομίσματα οδήγησαν σε πτώση της τιμής τους. Αυτή η αναταραχή κάνει νέους αλλά και παλαιότερους traders και επενδυτές να αναζητούν στο διαδίκτυο προβλέψεις bitcoin και αναλύσεις για κρυπτονομίσματα. Παρόλο που τέτοιες προβλέψεις είναι εξαιρετικά δύσκολες και αβεβαίωτες σκοπός αυτού του άρθρου είναι να παρουσιάσουμε ένα θετικό ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ για τα κρυπτονομίσματα και να το δούμε συνδυαστικά με τα κρίσιμα νέα και εξελίξεις που μας επιφυλάσσει ο Ιούνιος του 2021!

Τι να περιμένω τον Ιούνιο;

Η 17 Ιουνίου είναι κρίσιμη μέρα για το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα καθώς είναι πιθανό να γίνουν ανακοινώσεις από την επιτροπή κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ σχετικά με το αναμενόμενο ανταλλάξιμο αμοιβαίο κεφάλαιο Bitcoin ETF. Παράλληλα η τιμή του bitcoin και των κρυπτονομισμάτων παρουσιάζει αυξημένη μεταβλητότητα μετά την διόρθωση του Απριλίου Μαΐου.

Οι ρυθμιστικές αρχές έχουν αρχίσει να ασχολούνται περισσότερο με τα κρυπτονομίσματα, οι κεντρικές τράπεζες μελετούν τα CDBC και το El Salvador γίνεται το πρώτο κράτος που νομιμοποιεί το Bitcoin! Μεγάλοι παίχτες και fund, όπως η Microstrategy, έχουν αρχίσει επιθετικές αγορές bitcoin και κρυπτονομισμάτων ενώ τα tweet του Elon Musk σχετικά με τα κρυπτονομίσματα έχουν γίνει πλέον συνηθισμένο φαινόμενο.

Προβλέψεις bitcoin από traders!

Η τεχνική ανάλυση συμφωνεί με το γεγονός ότι ο Ιούνιος είναι ένα σημείο καμπής για τα κρυπτονομίσματα. Μετά την διόρθωση της τιμής όλοι αναρωτιόμαστε αν θα συνεχιστεί το rally ή θα εισέλθουμε σε μία αγορά bear. Παρακάτω θα εξετάσουμε ένα από τα θετικά σενάρια για τα κρυπτονομίσματα το οποίο υπολογίστηκε από τον trader με το ψευδώνυμο “WyckoffMode” και δημοσιεύτηκε στην σελίδα Tradingview . Ο trader “WyckoffMode”είναι αρκετά αναγνωρίσιμος στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, καθώς δημοσιεύει αναλύσεις για το Bitcoin από το 2015. Για την μελέτη του χρησιμοποιεί μία συγκεκριμένη μέθοδο τεχνικής ανάλυσης για να εξετάσει τα πιθανά επόμενα στάδια για την τιμή του Bitcoin.

 

προγνωστικά bitcoin

Με την χρήση τεχνικής ανάλυσης και συγκεκριμένα μία τεχνικής η οποία ονομάζεται Wyckoff accumulation schematic ο “WyckoffMode” μελετάει ένα σενάριο κατά το οποίο το bitcoin μπορεί να εκτοξευτεί μέχρι και στα 100.000 Ευρώ μέσα στο τρίμηνο Ιούνιος-Αύγουστος.  Οι υπολογισμοί του trader δείχνουν και αυτoί με την σειρά τους ότι η 15η Ιουνίου είναι κρίσιμη από πλευράς τεχνικών δεικτών όσων αφορά την εξέλιξη της τιμής του  Bitcoin μέσα στο καλοκαίρι. Εάν τα νέα εξελιχθούν θετικά για τα κρυπτονομίσματα, η μεταβολή της τιμής τους θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά ραγδαία.

Με την χρήση τεχνικής ανάλυσης  ο “WyckoffMode” μελετάει ένα σενάριο κατά το οποίο το bitcoin μπορεί να εκτοξευτεί μέχρι και στα 100.000 Ευρώ μέσα στο δίμηνο Ιούνιος-Αύγουστος.

Τι να συγκρατήσω; προβλέψεις bitcoin με συνδυασμό Τεχνικής Ανάλυσης και μελέτη των ειδήσεων

Συνοψίζοντας, η τεχνική ανάλυση και η επικαιρότητα δείχνουν ότι ο Ιούνιος μας επιφυλάσσει εξελίξεις σχετικά με το Bitcoin. Συνοψίζοντας:

  • Γύρω στις 17 Ιουνίου αναμένονται εξελίξεις ( θετικές-αρνητικές- αναβολή) σχετικά με ένα Bitcoin ETF στις ΗΠΑ.
  • Η Τεχνική Ανάλυση μας δίνει ότι στα μέσα Ιουνίου θα υπάρξει μία κρίσιμη καμπή στην εξέλιξη των τιμών.
  • Θετικές ειδήσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μία απότομη άνοδο της τιμής των κρυπτονομισμάτων μέσα στο καλοκαίρι.

Προσοχή: Τα σενάρια στα κρυπτονομίσματα δεν επιβεβαιώνονται πάντα!

Όπως μας έδειξε το 2021 τα κρυπτονομίσματα είναι μία αγορά με μεγάλη μεταβλητότητα. Οι προβλέψεις στα κρυπτονομίσματα, αρκετές φορές δεν επιβεβαιώνονται, καθώς η τιμή τους εξαρτάται από αστάθμητους παράγοντες, όπως η νομοθεσία και η στάση των ρυθμιστικών αρχών απέναντί τους. Αρνητικές ειδήσεις σε ένα κρίσιμο σημείο, όπως αυτό που βρισκόμαστε τώρα θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα αρνητικό σενάριο για το Bitcoin. Παρόλα αυτά, είναι πιθανό ο Ιούνιος του 2021 να είναι ένας καθοριστικός μήνας για το Bitcoin και  την μετέπειτα πορεία των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων μέσα στο 2021. Να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί πριν υλοποιήσετε την επενδυτική σας στρατηγική καθώς η τιμή των κρυπονομισμάτων μπορεί να παρουσιάσει τεράστια άλματα αλλά και εξαιρετικά απότομες πτώσεις!

“Είναι πιθανό ο Ιούνιος του 2021 να είναι ένας καθοριστικός μήνας για το Bitcoin”

Αποποίηση ευθύνης: Το παρόν υλικό δεν περιέχει και δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως περιέχον επενδυτική συμβουλή, επενδυτικές συστάσεις, προσφορά ή προσέλκυση για συναλλαγές σε χρηματοοικονομικά μέσα. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ανάλυση συναλλαγών δεν αποτελεί αξιόπιστο δείκτη για τυχόν τρέχουσες ή μελλοντικές επιδόσεις, καθώς οι συνθήκες ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις, θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από ανεξάρτητους πιστοποιημένους χρηματοοικονομικούς συμβούλους για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους κινδύνους. ΠΡΟΣΟΧΗ στην μεταβλητότητα των τιμών των Κρυπτονομισμάτων και στις συναλλαγές CFD καθώς υπάρχουν κίνδυνοι για απώλειες των κεφαλαίων σας.

Share Tweet

Top Πάροχοι σε crypto trading

Ava Trade Συνδέσου και ξεκίνα τις συναλαγές!
*71% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD με αυτό τον πάροχο.
Plus500 Ξεκίνα με Plus500
*72% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD με αυτό τον πάροχο.
Capital Capital.com
Το 76.72% των λογαριασμών των μικροεπενδυτών χάνει χρήματα κατά τη διαπραγμάτευση των CFDs με αυτόν τον πάροχο. Θα πρέπει να εξετάσετε αν όντως καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν τα CFDs και αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να αναλάβετε τον υψηλό κίνδυνο να χάσετε τα χρήματά σας.