5+1 Top Κάτοχοι bitcoins! Ποιοι είναι;

Μέσα στο 2021, είδαμε πολλούς ανθρώπους και εταιρείες να μπαίνουν στα bitcoins . Οι Telsa, Square, Paypal…  ακολουθώντας την ανοδική τάση του 2021. Αν και πολλοί άνθρωποι και εταιρείες αγόρασαν πρόσφατα τα Bitcoin, μπήκαν στη σφαίρα των κρυπτονομισμάτων σε υψηλές τιμές. Υπάρχουν πολλοί κάτοχοι Bitcoin που κατάφεραν να αγοράσουν σε πολύ φθηνότερες τιμές, κατέχοντας έτσι τεράστιες ποσότητες του κρυπτονομίσματος.

Ας δούμε λοιπόν τους 5+1 μεγαλύτερους κατόχους BTC!!

5- Κάτοχος bitcoins :Microstrategy inc. (MSTR)

Η Microstrategy είναι μια αμερικανική εταιρεία που παρέχει λογισμικό ως υπηρεσία (SaaS), Business Intelligence και υπηρεσίες που βασίζονται σε cloud. Είναι μια εισηγμένη εταιρεία των ΗΠΑ στο NASDAQ. Διαθέτουν μέχρι σήμερα πάνω από 91.064 Bitcoin.

4- Κάτοχος bitcoins :Block.One

Αυτή είναι η εταιρεία πίσω από το blockchain EOS, η οποία είναι μια υποδομή για αποκεντρωμένες εφαρμογές (dApps). Το Block.One έχει ένα όραμα να επιτρέψει την ανάπτυξη, τη φιλοξενία και την εκτέλεση dApps εμπορικής κλίμακας στην πλατφόρμα του. Παρόλο που έχουν το δικό τους κρυπτονόμισμα, αυτή η εταιρεία κατέχει με μία πρώτη συντηρητική εκτίμηση 140.000 BTC.

3-Κάτοχοι bitcoins : Δίδυμοι Winkelvoss

Ο Κάμερον και ο Τάιλερ Winkelvoss είναι διαβόητοι για τη μεγάλη διαμάχη τους με τον Mark Zuckerberg σχετικά με το Facebook. Στην πραγματικότητα, ήταν συμμαθητές του στο Χάρβαρντ το 2000. Ήταν επίσης γνωστοί για την αγάπη τους για τα κρυπτονομίσματα. Αυτοί οι επιχειρηματίες ίδρυσαν πολλές εταιρείες start up, συμπεριλαμβανομένης της Gemini, ενός ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων και θεματοφύλακα που επιτρέπει στους πελάτες να αγοράζουν, να πωλούν και να αποθηκεύουν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Μερικές εκτιμήσεις δείχνουν ότι κατέχουν περίπου 150.000 bitcoins.

2- Δεν θα το πιστέψετε : Η Βουλγαρία!!

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η βουλγαρική κυβέρνηση διαθέτει bitcoins!Δεν συνέβη όμως σκόπιμα. Βλέπε, τον Δεκέμβριο του 2017, το Βουλγαρικό Κέντρο Επιβολής του Νόμου έκανε πολλές καταστολές για το οργανωμένο έγκλημα. Επείδη στα χέρια τους βρέθηκαν ψηφιακά πορτοφόλια που χρησιμοποιούταν για το ξέπλυμα μάυρου χρήματος το γεγονός αυτό είχε αποτέλεσμα, να κατασχέσουν περισσότερα από 200.000 bitcoins!

1- Tο fund Grayscale Invesments LLC;

Η Grayscale Investments LLC είναι μια υπο-οντότητα από τη μητρική της Digital Currency Group. Είναι μια γνωστή εταιρεία επενδύσεων που επενδύει κυρίως σε κρυπτονομίσματα. Είναι ένας από τους πρώτους οργανισμούς επενδύσεων κρυπτονομισμάτων που αναφέρουν τα οικονομικά τους τακτικά στην Επιτροπή Ασφαλείας και Ανταλλαγής των ΗΠΑ (SEC). Μέχρι σήμερα, κατέχουν περίπου 656.000 bitcoins.

Η μήπως  όχι ;Το σημείο 0 : satoshi nakamoto

Μέχρι στιγμής, πολλά άτομα έχουν δηλώσει δημόσια ότι είναι Satoshi Nakamoto, δηλαδή ο μυστηριώδης εφευρέτης που ανακάλυψε το bitcoin και την τεχνολογία πίσω από αυτό.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά ονόματα που ισχυρίζονται ότι είναι οι ιδρυτές του bitcoin: Craig Wright, Jörg Molt, Bilal Khalid και Debo Guidos. Υπάρχουν όμως και  άλλοι έχουν επιλεγεί ως πιθανοί υποψήφιοι από ερευνητές. Ωστόσο, μέχρι σήμερα, κανείς δεν κατάφερε να αποδείξει οριστικά ότι κατέχει τα ιδιωτικά κλειδιά για οποιαδήποτε από τις διευθύνσεις που πιστεύεται ότι ανήκει στο Satoshi.

Σε κάθε περίπτωση, είναι πιθανό ότι ο Satoshi είναι ανίκανος ή απρόθυμος να ξοδέψει το Bitcoin του, ίσως λόγω του κινδύνου που θα μπορούσε να οδηγήσει στην τελική αναγνώρισή του. Αν η ταυτότητα του Satoshi είχε ποτέ αποκαλυφθεί δημόσια, πιθανότατα θα είχε δραματικές επιπτώσεις για το Bitcoin

Παρόλο που δεν είναι 100% βέβαιο πόσα εξόρυξε ο ίδιος ο Bitcoin Satoshi, οι προσπάθειες από τον κορυφαίο ερευνητή ασφάλειας κρυπτονομισμάτων Sergio Demian Lerner απωτελού ίσως την καλύτερη εκτίμηση που υπάρχει . Στην έκθεσή του, με τίτλο “Η καλή περιουσία του Satoshi Nakamoto, δημιουργός Bitcoin, Visionary και Genius”, ο Lerner εξέτασε τα μπλοκ που εξορύσσονται μεταξύ 01 Ιανουαρίου 2009 και 25 Ιανουαρίου 2010 (μπλοκ 1 έως 36288) σε μια διαδικασία να που εξορύσσονται από την ίδια οντότητα. Με αυτόν τον τρόπο, ο Lerner διαπίστωσε ότι μια μεμονωμένη οντότητα που χρησιμοποιούσε μια ενιαία εξέδρα εξόρυξης εξόρυξε χιλιάδες Block μεταξύ αυτής της περιόδου και συγκέντρωσε περίπου 1 εκατομμύριο BTC σε ανταμοιβές μπλοκ ενώ το έκανε. O Μυστηριώδης Satoshi Nakamoto κατέχει δηλαδή πάνω από 1 εκατομμύριο BTC!

O Μυστηριώδης Satoshi Nakamoto κατέχει δηλαδή πάνω από 1 εκατομμύριο BTC!

Τι να συγκρατήσω;

Παρόλο που ο Elon Musk είναι το πρόσωπο των ημερών με τις αμφιλεγόμενες τοποθετήσεις του πάνω στα κρυπτονομίσματα είναι εμφανές ότι βρισκόμαστε στην εποχή των funds. Πλέον τα κρυπτονομίσματα και ιδιαίτερα το bitcoin που έχει τη μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση βρίσκεται σε χέρια οργανισμών οι οποίοι κατέχουν τεράστιες ποσότητες. Μην ξεχνάτε όμως: Υπάρχει Πάντα ο Μυστηριώδης Satoshi Nakamoto!

Αποποίηση ευθύνης: Το παρόν υλικό δεν περιέχει και δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως περιέχον επενδυτική συμβουλή, επενδυτικές συστάσεις, προσφορά ή προσέλκυση για συναλλαγές σε χρηματοοικονομικά μέσα. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ανάλυση συναλλαγών δεν αποτελεί αξιόπιστο δείκτη για τυχόν τρέχουσες ή μελλοντικές επιδόσεις, καθώς οι συνθήκες ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις, θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από ανεξάρτητους πιστοποιημένους χρηματοοικονομικούς συμβούλους για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους κινδύνους. ΠΡΟΣΟΧΗ στην μεταβλητότητα των τιμών των Κρυπτονομισμάτων και στις συναλλαγές CFD καθώς υπάρχουν κίνδυνοι για απώλειες των κεφαλαίων σας.

Share Tweet

Top Πάροχοι σε crypto trading

Binance Binance.com
Το κεφάλαιο σας βρίσκεται σε κίνδυνο προσοχή στην μεταβλητότητα των τιμών των κρυπτνομισμάτων
Kriptomat Αγοραπωλησίες crypto στην Kriptomat
Το κεφάλαιο σας βρίσκετε σε κίνδυνο. Προσοχή στην μεταβλητότητα των τιμών των κρυπτονομισμάτων
Ava Trade Συνδέσου και ξεκίνα τις συναλαγές!
*71% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD με αυτό τον πάροχο.
Plus500 Ξεκίνα με Plus500
82% των λογαριασμών ιδιωτών πελατών χάνουν χρήματα στις συναλλαγές τους σε CFD